Alkotox σταγόνες – αρνητικές κριτικές, κριτικές, τιμή, φόρουμ, φαρμακείο, πού να αγοράσετε

Alkotox  είναι ένα μη τεχνητό μέτρο, χάρη στα   100% φυσικά συστατικά του, μπορεί   να καταπολεμήσει τον αλκοολισμό και όλες τις σωματικές και ψυχολογικές του συνέπειες.

Το Alkotox έρχεται   με τη μορφή σταγόνων   , μπορεί να χορηγηθεί σε κάθε είδους ποτό, για να «θεραπεύσει» τον αλκοολισμό, ακόμα και σε όσους δεν το κάνουν μόνοι τους: για αυτό το λόγο, δεν υπάρχει καθόλου γεύση.

Δοκιμάστηκε σε 1.000 άτομα και έδειξε ότι το 75% από αυτούς μείωσαν την ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωναν και το 25% απέκλεισαν ακόμη και εντελώς το αλκοόλ από τον οργανισμό τους.

Alkotox

Τι είναι ο αλκοολισμός ή η διαταραχή χρήσης αλκοόλ;

Ο αλκοολισμός  έχει διάφορους όρους, συμπεριλαμβανομένης της κατάχρησης αλκοόλ και της εξάρτησης από το αλκοόλ. Σήμερα ονομάζεται διαταραχή της χρήσης αλκοόλ.

Συμβαίνει όταν πίνετε τόσο πολύ που το σώμα σας τελικά εθιστεί ή εθιστεί στο αλκοόλ. Όταν συμβαίνει αυτό, το αλκοόλ γίνεται το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας.

Τα άτομα με κατάχρηση αλκοόλ θα συνεχίσουν να πίνουν ακόμη και αν υπάρχουν αρνητικές συνέπειες, όπως η απώλεια μιας δουλειάς ή η καταστροφή των σχέσεων με τους ανθρώπους που αγαπούν. Μπορεί να γνωρίζουν ότι η κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει αρνητικά τη ζωή τους, αλλά συχνά αυτό δεν αρκεί για να σταματήσουν να πίνουν.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πίνουν αλκοόλ σε σημείο να προκαλούν προβλήματα, αλλά δεν εξαρτώνται σωματικά από το αλκοόλ. Παλαιότερα ονομαζόταν κατάχρηση αλκοόλ.

τι το προκαλεί;

Η αιτία των διαταραχών χρήσης αλκοόλ είναι ακόμα άγνωστη. Οι διαταραχές χρήσης αλκοόλ αναπτύσσονται όταν πίνετε τόσο πολύ που συμβαίνουν χημικές αλλαγές στον εγκέφαλό σας. Αυτές οι αλλαγές αυξάνουν την απόλαυση της κατανάλωσης αλκοόλ. Σας κάνει να θέλετε να πιείτε περισσότερο, ακόμα κι αν είναι κακό.

Τελικά, τα ευχάριστα συναισθήματα της κατανάλωσης αλκοόλ εξαφανίζονται και το άτομο με διαταραχή χρήσης αλκοόλ αρχίζει να πίνει για να αποτρέψει τα συμπτώματα στέρησης. Αυτά τα συμπτώματα στέρησης μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστα και ακόμη και επικίνδυνα.

Οι διαταραχές χρήσης αλκοόλ συνήθως αναπτύσσονται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Είναι επίσης γνωστό ότι τρέχει σε οικογένειες.

Ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου;

Ενώ η ακριβής αιτία των διαταραχών χρήσης αλκοόλ είναι άγνωστη, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης της πάθησης.

Οι γνωστοί παράγοντες κινδύνου περιλαμβάνουν:

 • περισσότερα από 15 ποτά την εβδομάδα εάν είστε άνδρας
 • περισσότερα από 12 ποτά την εβδομάδα αν είστε γυναίκα
 • περισσότερα από 5 ποτά την ημέρα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα (υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ)
 • ένας γονέας με διαταραχή χρήσης αλκοόλ
 • ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας όπως   κατάθλιψη   ,   άγχος   ή   σχιζοφρένεια

Μπορεί επίσης να διατρέχετε υψηλότερο κίνδυνο να αναπτύξετε διαταραχές χρήσης αλκοόλ εάν:

 • είστε ένας νεαρός ενήλικας που αντιμετωπίζει πίεση από συνομηλίκους
 • έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση
 • βιώνετε υψηλά επίπεδα στρες
 • ζώντας σε οικογένεια ή πολιτισμό όπου η κατανάλωση αλκοόλ είναι ευρέως διαδεδομένη και αποδεκτή
 • έχετε έναν στενό συγγενή με διαταραχή χρήσης αλκοόλ
Alkotox

Ποια είναι τα συμπτώματα;

Τα συμπτώματα των διαταραχών χρήσης αλκοόλ βασίζονται στις συμπεριφορικές και σωματικές επιδράσεις που εμφανίζονται ως αποτέλεσμα της εξάρτησης από το αλκοόλ.

Τα άτομα με διαταραχή χρήσης αλκοόλ μπορεί να συμπεριφέρονται με τους ακόλουθους τρόπους:

 • πιείτε μόνοι
 • πίνετε περισσότερο για να νιώσετε τις επιπτώσεις του αλκοόλ (έχετε υψηλή ανοχή)
 • είναι επιθετικός ή θυμωμένος όταν τον ρωτούν για τις συνήθειές του στο ποτό
 • δεν τρώτε ή τρώτε άσχημα
 • παραμελώντας την προσωπική υγιεινή
 • χωρίς δουλειά ή σχολείο λόγω ποτού
 • αδυναμία ελέγχου της κατανάλωσης αλκοόλ
 • βάζοντας δικαιολογίες για να πιεις
 • να συνεχίσει να πίνει ακόμα και όταν προκύπτουν νομικά, κοινωνικά ή οικονομικά προβλήματα
 • εγκατάλειψη σημαντικών κοινωνικών, εργασιακών ή ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων λόγω κατανάλωσης αλκοόλ

Τα άτομα με διαταραχή χρήσης αλκοόλ μπορεί επίσης να εμφανίσουν τα ακόλουθα σωματικά συμπτώματα:

 • λαχτάρα για αλκοόλ
 • συμπτώματα στέρησης όταν δεν πίνετε, συμπεριλαμβανομένου του τίναγμα, τη ναυτία και τον έμετο
 • τρόμος (ακούσιος τρόμος) το πρωί μετά το ποτό
 • μπλακ άουτ μετά από μια νύχτα ποτού
 • ιατρικές καταστάσεις όπως η   αλκοολική κετοξέωση   (συμπεριλαμβανομένων των συμπτωμάτων ενός συγκεκριμένου τύπου αφυδάτωσης) ή η   κίρρωση του ήπατος
Alkotox

Πώς λειτουργεί το Alkotox;

Προκειμένου το Alkotox  να εκπληρώσει αποτελεσματικά το καθήκον του, θα πρέπει να χορηγείται δύο φορές την ημέρα για περίπου ένα μήνα, αν και τα ευεργετικά αποτελέσματα θα είναι ορατά από τις πρώτες ημέρες της θεραπείας.

Ο αριθμός των σταγόνων που πρέπει να χυθούν διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση, κρίνοντας το επίπεδο αλκοολισμού του ατόμου και φυσικά διατηρώντας πάντα τη σωστή ισορροπία. Δεν υπάρχουν αρνητικές παρενέργειες και αλλεργικές αντιδράσεις: οι μόνες αλλεργίες που μπορεί να εμφανιστούν είναι αλλεργίες στις δραστικές ουσίες, αν και είναι πραγματικά σπάνιες.

Κάθε συστατικό, αποκλειστικά από τη μητέρα φύση, εκπληρώνει τον σκοπό και τα οφέλη του:

 • εκχύλισμα θυμαριού   : αφαιρεί τις τοξίνες που παράγονται από το αλκοόλ, γεγονός που οδηγεί σε βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος.
 • ρίζα γλυκόριζας   : σταθεροποιεί τη λειτουργία των νεφρών και αποκαθιστά την άμυνα του ανοσοποιητικού που καταστρέφεται από το αλκοόλ.
 • Εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου   : ηρεμεί τη νευρικότητα και βελτιώνει τη διάθεση.
 • Εκχύλισμα ρίζας Kudzu   : είναι ένα θεραπευτικό συστατικό της νύχτας πριν από τη νυχτερινή μέθη. επαναφέρει την τάξη στην καρδιά.
 • Εκχύλισμα μέντας   : μειώνει την επιθυμία για ποτό, υποστηρίζει την αναγέννηση του ψυχολογικού παράγοντα.

Είναι απάτη;

Αν και όλα αυτά μπορεί να φαίνονται «πολύ καλά για να είναι αληθινά», είναι αλήθεια και πώς! Στην πραγματικότητα, πολλές θετικές κριτικές τόσο από πελάτες όσο και από ειδικούς προσδίδουν   αυθεντικότητα σε αυτό το προϊόν.

Οι αρνητικές κριτικές είναι πολύ σπάνιες και σχεδόν ανύπαρκτες και γίνονται πιο συχνά από άτομα που αγόρασαν ένα ψεύτικο ή ακατάλληλο προϊόν για την ατομική τους κατάσταση ή άτομα που δεν διάβασαν το φύλλο οδηγιών χρήσης. Ο επίσημος ιστότοπος είναι καλά οργανωμένος, αποκαλύπτοντας καλά όλη τη δυναμική και τις ιδιότητες του Alkotox, ώστε να μπορούμε να   αρνηθούμε την πιθανότητα απάτης.

Απόψεις ανθρώπων που αγόρασαν το Alkotox για εθισμό στο αλκοόλ:

Ο σύντροφός μου υπέφερε από σοβαρό αλκοολισμό για περίπου 9 μήνες. Ήταν πάντα σε κακή διάθεση, συμπεριφερόταν άσχημα σε εμένα και τον γιο μας και γύρισε σπίτι στις 4 το πρωί, θέτοντας την καριέρα του σε κίνδυνο: ήταν μια πραγματικά αγχωτική κατάσταση: η διάθεσή του επηρέαζε τη δική μου, οπότε ήμουν πάντα αναστατωμένος και ανήσυχος.

Αλλά μια μέρα διάβασα ένα άρθρο στο Facebook για ένα συγκεκριμένο   Alkotox   , το οποίο έσωσε τόσους πολλούς ανθρώπους από τον αλκοολισμό και αμέσως σκέφτηκα ότι ήταν το σωστό για μένα. Έχουν περάσει περίπου 6 μήνες από τότε που ο σύντροφός μου σταμάτησε να πίνει χάρη σε αυτό το εκπληκτικό προϊόν: ο χαμογελαστός πατέρας και η αγαπημένη σύντροφος που ερωτεύτηκα επέστρεψε. Ευχαριστώ   Alkotox   !

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πρώην αλκοολικό, αλλά σίγουρα μου άρεσε να πίνω και διαπίστωσα ότι επηρέαζε πάρα πολύ την επαγγελματική μου ζωή. Προτιμώ να πάω στην παμπ για ένα ποτό με τους φίλους μου παρά να μείνω σπίτι την επόμενη μέρα για να τελειώσω τη δουλειά. Γύρισα σπίτι αργά και σηκωνόμουν το ίδιο συχνά, πήγα στη δουλειά αργά και έβαλα ό,τι είχα δουλέψει για όλη μου τη ζωή. Όταν άκουσα για το   Alkotox   από έναν φίλο, αποφάσισα να ανακτήσω τον έλεγχο.

Έπαιρνα περίπου 4 σταγόνες δύο φορές την ημέρα αραιωμένες σε νερό και μετά από μερικές εβδομάδες δεν ένιωσα καθόλου την έλλειψη μπύρας. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα αυτό το προϊόν σε οποιονδήποτε σαν τον εαυτό μου που ήταν στα όρια του αλκοολισμού.

Alkotox

Τιμή και πού να το αγοράσετε – Alkotox

Το Alkotox   μπορεί να αγοραστεί στον επίσημο ιστότοπο   στη μισή τιμή. 

Το Alkotox μπορεί επίσης να φαίνεται ότι είναι διαθέσιμο σε άλλους ιστότοπους όπως το Amazon, αλλά μην ξεγελιέστε, στην πραγματικότητα το   90% των προϊόντων που πωλούνται είναι πλαστά   και δεν εγγυώνται όλα τα προαναφερθέντα οφέλη που μπορεί να εγγυηθεί μόνο ένα εντελώς πρωτότυπο προϊόν. Όλο αυτό το σημείωμα οφείλεται στη σοβαρότητα του κατασκευαστή, ο οποίος αποφάσισε να πουλήσει το Alkotox   μόνο στην ιστοσελίδα του, για να μην βάλει σε κίνδυνο την υγεία των πελατών του.

Επομένως, το Alkotox   φαίνεται να είναι η σωστή λύση για όσους από εσάς είστε αλκοολικοί αλλά θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας  ή έχετε έναν συγγενή, φίλο, γνωστό που κινδυνεύει από αλκοολισμό και θέλετε να προσπαθήσετε να τους βοηθήσετε. Σου δείξαμε τη λύση, τώρα είναι στο χέρι σου να την κάνεις πράξη!

Σχολιάστε