Cardio A, Απάτη; Αρνητικές απόψεις, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε

Cardio A είναι ένα συμπλήρωμα  βασισμένο σε φυσικά εκχυλίσματα, το οποίο αναπτύχθηκε με γνώμονα την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος. Όταν το σώμα δείχνει σημάδια δυσφορίας ή πόνου, χρειάζεται την προσοχή μας. Πολλές ασθένειες, όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, οι κιρσοί ή οι αιμορροΐδες, θα μπορούσαν να έχουν προκύψει για τον ίδιο λόγο: φραγμένα αιμοφόρα αγγεία.

Πολλοί άνδρες και γυναίκες επιλέγουν να αγοράσουν φάρμακα για τον έλεγχο του πόνου και της φλεγμονής, αλλά το πρόβλημα δεν υποχωρεί. Για να λυθεί η αιτία, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τα φραγμένα αιμοφόρα αγγεία. Γιατί όμως τα τοιχώματα των αγγείων εμποδίζουν τη ροή του αίματος και πώς μπορούμε να επέμβουμε;

>>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<<

Τι σημαίνει ξαφνική αύξηση της αρτηριακής πίεσης;

Οι ελαφρές διακυμάνσεις της αρτηριακής πίεσης είναι φυσιολογικές κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά μια ακίδα που εμφανίζεται από το πουθενά μπορεί να υποδηλώνει κάτι σοβαρό.

Είναι φυσιολογικό η αρτηριακή σας πίεση -η δύναμη που η καρδιά σας αντλεί αίμα γύρω από το σώμα σας- να κυμαίνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνήθως ακολουθώντας ένα προβλέψιμο μοτίβο: χαμηλότερη κατά τη διάρκεια της νύχτας, άνοδο λίγο πριν ξυπνήσετε και κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων, κορύφωση το απόγευμα, μετά πέφτει ξανά μέχρι να φτάσει σε αυτό το ελάχιστο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αλλά μερικές φορές η αρτηριακή πίεση μπορεί να αυξηθεί ξαφνικά πάνω από το συνηθισμένο υψηλό επίπεδο και ακόμη και να φτάσει σε ένα επικίνδυνο εύρος. Αυτό ονομάζεται απότομη αύξηση της αρτηριακής πίεσης και μπορεί να είναι δυνητικά επιβλαβές.

Ζητήσαμε από τους ειδικούς να καλύψουν τα βασικά των αυξήσεων της αρτηριακής πίεσης, ακόμη και όταν απαιτείται ιατρική φροντίδα.

Ελέγξτε επίσης Cardione

Τι είναι η άνοδος της αρτηριακής πίεσης;

Μια απότομη αύξηση της αρτηριακής πίεσης είναι μια ξαφνική αύξηση εκτός του φυσιολογικού εύρους, λέει η Heather Johnson, MD, προληπτική καρδιολόγος στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Boca Raton στη Φλόριντα. Αυτό το φυσιολογικό εύρος θα ποικίλλει ανάλογα με το αν έχετε  υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση)  ή όχι – επομένως δεν είναι τόσο ο συγκεκριμένος αριθμός που καθορίζει την απότομη αύξηση, αλλά το πού είναι η αρτηριακή σας πίεση σε σχέση με το τυπικό υψηλό.

Ελέγξτε επίσης: Cardiform .

Τι σημαίνει: Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιο είναι το φυσιολογικό εύρος της αρτηριακής σας πίεσης, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε μια απότομη αύξηση.

Για παράδειγμα, ένα  υπερτασικό  άτομο μπορεί να ξεκινήσει με κορυφαία (γνωστή και ως συστολική) ένδειξη 170 mmHg, οπότε ακόμα κι αν αυτός ο αριθμός είναι πολύ υψηλός, δεν θα θεωρείται απότομη, λέει ο Δρ Τζόνσον. Για άλλους, το να χτυπήσεις ακόμη και έναν σχετικά χαμηλό αριθμό μπορεί να είναι ένα άλμα.

«Για μερικούς ανθρώπους, η φυσιολογική [συστολική αρτηριακή τους πίεση] μπορεί να είναι γύρω στο 100, και αν φτάσουν το 129, αυτό είναι μια αιχμή για αυτούς», λέει ο Δρ Τζόνσον. «Αλλά θα μπορούσε να είναι απολύτως φυσιολογική αρτηριακή πίεση για άλλο άτομο».

Συγκριτικά, η αρτηριακή πίεση κάτω από 120/80 mmHg θεωρείται υγιής, ενώ η υπέρταση ορίζεται ως η αρτηριακή πίεση στο ή πάνω από 130/80, σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (AHA). Η αυξημένη αρτηριακή πίεση ή «προυπέρταση» είναι η αρτηριακή πίεση μεταξύ 120/80 και 129/89.

Χωρίς έναν σταθερό αριθμό που καθορίζει ένα εγκεφαλικό, τα συμπτώματα είναι ένας σημαντικός δείκτης, λέει ο Δρ Τζόνσον. Όταν η αρτηριακή σας πίεση αυξάνεται ξαφνικά, μπορεί να εμφανίσετε πόνο ή σφίξιμο στο στήθος, αλλαγές στην όραση ή θολή όραση και πονοκεφάλους.

«Αυτά τα συμπτώματα μερικές φορές είναι το πώς διαγιγνώσκουμε για πρώτη φορά την υψηλή αρτηριακή πίεση ή συνειδητοποιούμε ότι η φαρμακευτική αγωγή για την αρτηριακή πίεση ενός ατόμου μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστεί», προσθέτει.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<<

Καρδιο Α

Τι μπορεί να προκαλέσει απότομη αύξηση της αρτηριακής πίεσης;

Πολλοί παράγοντες που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής, τις περιστάσεις και τα φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν ξαφνική αύξηση της αρτηριακής πίεσης. περιλαμβάνω:

Δυνατός πόνος

Ο πόνος μπορεί να προκαλέσει αύξηση της αρτηριακής πίεσης όταν, ως μηχανισμός επιβίωσης, το νευρικό σύστημα αυξάνει τη συμπαθητική του απόκριση, η οποία περιλαμβάνει αύξηση του καρδιακού ρυθμού και ανακατεύθυνση της ροής του αίματος στα κύρια όργανα.

Είναι ενδιαφέρον ότι τα παυσίπονα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Οπότε είναι διπλό χτύπημα: «Πονάς και μόνο, και ορισμένα φάρμακα που προσπαθούν να θεραπεύσουν τον πόνο μπορεί να σε κάνουν να εκτοξευτείς», λέει ο Δρ Τζόνσον.

Καφεΐνη

Μπορεί να αισθανθείτε μια απότομη αύξηση όταν παραγγείλετε μια επιπλέον δόση στο latte σας, καθώς η καφεΐνη μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή σας πίεση συστέλλοντας προσωρινά τα αιμοφόρα αγγεία σας. «Σε μερικούς ανθρώπους, η καφεΐνη μπορεί πραγματικά να προκαλέσει σημαντική αύξηση της αρτηριακής πίεσης», λέει ο Δρ Τζόνσον.

Γυμνάσια

Η αρτηριακή πίεση αυξάνεται κατά τη διάρκεια της άσκησης λόγω των αυξημένων απαιτήσεων από το καρδιαγγειακό σύστημα και της ζήτησης οξυγόνου των μυών καθώς λειτουργούν.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, η άσκηση είναι ένα από τα πιο ισχυρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να  μειώσετε  τη βασική σας πίεση. Αυτό συμβαίνει επειδή η άσκηση διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, εξηγεί ο Guy Mintz, MD, διευθυντής καρδιαγγειακής υγείας και λιπιδολογίας στο Sandra Atlas Bass Heart Hospital στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο North Shore στο Manhasset της Νέας Υόρκης. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει τα αιμοφόρα αγγεία, διευκολύνοντας τη ροή του αίματος.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αθλητές και άλλοι μπορεί να εμφανίσουν αυτό που είναι γνωστό ως υπέρταση που προκαλείται από την άσκηση. Ορίζεται ως η συστολική αρτηριακή πίεση (ο υψηλότερος αριθμός) κατά τη διάρκεια της άσκησης που είναι μεγαλύτερη από 190 mmHg για τις γυναίκες ή 210 mmHg για τους άνδρες. Αντί να επιστρέψει στα αρχικά επίπεδα ή χαμηλότερα μετά την άσκηση, όπως συμβαίνει συνήθως μετά την άσκηση, η αρτηριακή πίεση σε άτομα με υπέρταση που προκαλείται από την άσκηση μπορεί να παραμείνει αυξημένη πάνω από το φυσιολογικό (αν και όχι τόσο υψηλή όσο κατά τη διάρκεια της άσκησης) μετά την άσκηση. Τα αίτια της υπέρτασης που προκαλείται από την άσκηση δεν είναι γνωστά, αλλά μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης υψηλής αρτηριακής πίεσης. Μπορεί να διαγνωστεί με τεστ καρδιακού στρες.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<<

Φαγητό με τυραμίνη

Η κατανάλωση πολύ μεγάλων ποσοτήτων τροφής που περιέχει τυραμίνη, ένα αμινοξύ, μπορεί να προκαλέσει προσωρινή αύξηση της αρτηριακής πίεσης. (  Η τυραμίνη είναι αγγειοκατασταλτικός παράγοντας  , που σημαίνει ότι συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία.) Η τυραμίνη βρίσκεται σε τρόφιμα που έχουν παλαιωθεί, καπνιστεί, έχει υποστεί ζύμωση ή τουρσί.

Ωστόσο, λίγα τρόφιμα περιέχουν αρκετή τυραμίνη ώστε να είναι πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους. Η εξαίρεση είναι τα άτομα που λαμβάνουν μια κατηγορία αντικαταθλιπτικών που ονομάζονται αναστολείς μονοαμινοξειδάσης (ΜΑΟΙ), τα οποία μπλοκάρουν ένα ένζυμο που διασπά την περίσσεια τυραμίνης στο σώμα. Ο συνδυασμός μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνη αύξηση της αρτηριακής πίεσης.

Τι είναι το Cardio A

Το Cardio A είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα  που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε τέτοιες καταστάσεις. Απελευθερώνει την αποτελεσματικότητά του σε επαφή με το νερό και είναι πολύ εύκολο στη λήψη. Η αποτελεσματικότητά του είναι δεύτερη μετά τη χειρουργική επέμβαση καθαρισμού αγγείων, αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι δεν έχει παρενέργειες ή άλλους κινδύνους.

Σίγουρα, με τη λήψη του προϊόντος, θα παρατηρήσετε οφέλη μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, ξεκινώντας από τον δεύτερο μήνα χρήσης. Ακόμα κι αν πολλοί καταναλωτές ισχυρίζονται ότι είναι σε θέση να εκτιμήσουν τα αποτελέσματα μετά από λίγες μόλις εβδομάδες. Η τιμή του Cardio A  είναι επίσης πολύ δημοκρατική και προσιτή.

Καρδιο Α

Συστατικά CardioA

Το Cardio A  είναι μόνο φυσικά συστατικά, φυτικά εκχυλίσματα, που περικλείονται σε πρακτικά δισκία. Αυτό το συμπλήρωμα βοηθά στον καθαρισμό του αγγειακού δικτύου του σώματος, από τις αρτηρίες έως τα τριχοειδή αγγεία, εξαλείφοντας τη χοληστερόλη, τους θρόμβους αίματος και τις εναποθέσεις ασβεστίου που εμποδίζουν το αίμα να ρέει ελεύθερα.

Μόλις το περιεχόμενο των δισκίων φτάσει στην κυκλοφορία του αίματος, απελευθερώνει μικροσκοπικές φυσαλίδες οξυγόνου που χτυπούν τη συσσώρευση, ελευθερώνοντας τη δίοδο.

Συστατικά:

Η τσουκνίδα  είναι ένα πολύ δημοφιλές φυτό στην εναλλακτική ιατρική και όχι μόνο. Ο κύριος ρόλος του είναι να καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία από τη χοληστερόλη που προσκολλάται στα τοιχώματα. Χάρη στην τσουκνίδα,  το Cardio A  απελευθερώνει τη ροή του αίματος και επιτρέπει στα όργανα και τους μύες να λαμβάνουν τη σωστή ποσότητα ενυδάτωσης και διατροφής. Η τσουκνίδα βοηθά επίσης στη μείωση του οιδήματος, στην αναγέννηση του χόνδρου, στη βελτίωση της κινητικότητας και στη μείωση τυχόν πόνου στις αρθρώσεις.

Ο εκχυλισμένος  κράταιγος  συλλαμβάνει τα σωματίδια χοληστερόλης και τα μετατρέπει σε λιποπρωτεΐνες HDL, δηλαδή το κλάσμα της καλής χοληστερόλης. Αυτή η μεταμόρφωση είναι πολύ σημαντική γιατί, εκτός από τον καθαρισμό του αγγειακού δικτύου, παρέχει στον οργανισμό πολύ περισσότερη ενέργεια. Όσοι χρησιμοποιούν Cardio A θα βιώσουν επομένως μια αίσθηση μεγαλύτερης ζωτικότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένα άλλο βασικό συστατικό  του Cardio A  είναι  η βιταμίνη Β2  , η οποία είναι σημαντική για την υγεία των αγγείων καθώς ηρεμεί τα αιμοφόρα αγγεία, μειώνει τους σπασμούς και σταθεροποιεί την αρτηριακή πίεση. Αυτό μπορεί να έχει θετική επίδραση στους πονοκεφάλους, τις εμβοές, τη λειτουργία των πνευμόνων και τους βρογχικούς σωλήνες.

Η θειαμίνη  ,  γνωστή και ως βιταμίνη Β1, είναι ένα θρεπτικό συστατικό που έχει προληπτική λειτουργία για το καρδιαγγειακό σύστημα: στην πραγματικότητα βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού θρόμβων, εξασφαλίζοντας ομαλότερη ροή αίματος. Αυτό μπορεί να μειώσει την καρδιακή κόπωση και να αποτρέψει καταστάσεις ταχυκαρδίας ή αρρυθμίας. Η θειαμίνη εμπλέκεται επίσης στο μεταβολισμό των σακχάρων και επιτρέπει τη μετατροπή τους σε ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιήσει άμεσα το σώμα.

Η Β1 συμμετέχει στη σύνθεση των νευροδιαβιβαστών και ως εκ τούτου είναι σημαντική για τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων και επίσης διατηρεί την υγεία της καρδιάς εξισορροπώντας τα επίπεδα νατρίου και καλίου. Αυτό το σημαντικό στοιχείο μπορεί επίσης να βρεθεί σε τρόφιμα όπως τα όσπρια, οι ξηροί καρποί, οι σπόροι και τα δημητριακά ολικής αλέσεως. Με την εισαγωγή αυτών των τροφών κατά τη λήψη καρδιοτασικών φαρμάκων, μπορούμε σίγουρα να ενισχύσουμε την επίδρασή τους.

Ο φλοιός ιτιάς  με τη μορφή εκχυλίσματος κάνει το Cardio A αντιφλεγμονώδες και αναλγητικό. Αυτή η ένωση δρα ως πραγματικός «γύψος» των τοιχωμάτων των αγγείων, επιδιορθώνοντας γρήγορα μικρορωγμές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ρήξη. Η δραστηριότητα του εκχυλίσματος ιτιάς προλαμβάνει τα εγκεφαλικά και βελτιώνει την υγεία του εγκεφάλου επιτρέποντας στα κύτταρα να λαμβάνουν περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά.

Το σαλικυλικό οξύ  χρησιμοποιείται ιατρικά για τη βελτίωση της καρδιαγγειακής λειτουργίας: σε αυτήν την περίπτωση το εκχύλισμα φλοιού ιτιάς μπορεί να περιέχει μεταβλητή δόση και για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να ενημερώσετε το γιατρό, ειδικά σε περίπτωση προϋπάρχουσας κατάστασης.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<<

Πόσο καιρό να χρησιμοποιείτε το Cardio A

Οι ειδικοί συνιστούν τουλάχιστον 60 ημέρες θεραπείας για να δείτε μια απτή αλλαγή στην υγεία σας. Λαμβάνοντας Cardio A για τουλάχιστον δύο μήνες, θα παρατηρήσετε μεγαλύτερη ενέργεια από την αρχή, μεγαλύτερη συγκέντρωση, καθώς και βελτιωμένη ακοή και όσφρηση.

Κριτικές για το CardioA

Εκτός από μια πιο ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση,  το Cardio A  μπορεί πραγματικά  να βοηθήσει στην επίλυση πολλών παθήσεων και στην πρόληψη  επιπλοκών. Οι περισσότερες από τις απόψεις, πολύ πολλές στο διαδίκτυο, είναι πολύ θετικές.

Οι χρήστες, άνδρες και γυναίκες, αναφέρουν μείωση ή εξαφάνιση πολλών σωματικών παθήσεων, μειώνοντας την ανάγκη αγοράς νέων φαρμάκων. Μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, μπορεί επίσης να παρατηρηθεί σημαντική βελτίωση της αγγειακής κατάστασης.

Οι κριτικές χρηστών του Cardio A  περιγράφουν πλεονεκτήματα όπως το να ξυπνάτε πιο εύκολα και χωρίς μυϊκούς πόνους, μεγαλύτερη όρεξη, αυξημένη ενέργεια, ευκολότερη κίνηση, πιο ήρεμη αίσθηση και ευκολότερο ύπνο και ξεκούραστο ύπνο.

Αξίζει πάντα να ζητάτε τη γνώμη του ειδικού σας για να καθορίσετε την καλύτερη δοσολογία και να συντονίσετε τη λήψη οποιωνδήποτε φαρμάκων για την αποφυγή παρενεργειών.

Καρδιο Α

Πώς λειτουργεί

Η λήψη καρδιοτασικών φαρμάκων ωφελεί ολόκληρο το σώμα: μειώνει τους αγγειακούς και μυϊκούς σπασμούς, προάγει την υγιή απώλεια βάρους, επιδιορθώνει τα τριχοειδή αγγεία και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής. Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα, δεν αφήνει πικρή επίγευση στο στόμα και δεν προκαλεί αεροφαγία, αλλά προστατεύει το στομάχι και τα έντερα, τα οποία χωνεύουν καλύτερα την τροφή.

Ο μηχανισμός δράσης αυτού του συμπληρώματος λαμβάνει χώρα σε τέσσερις φάσεις: καθαρισμός των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, μετατροπή της χοληστερόλης σε ενέργεια, μείωση συσπάσεων και μείωση του φορτίου στην καρδιά. Υπενθυμίζουμε ότι η φόρμουλα έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει αλλά και να επισκευάζει τα αιμοφόρα αγγεία, ενώ προστατεύει την υγεία του εγκεφάλου και μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού.

Πώς να ενισχύσετε την επίδραση του Cardio A

Κάθε άτομο έχει τη δική του φυσική κατάσταση και συνήθειες: αυτή η μοναδικότητα σημαίνει ότι τα αποτελέσματα του Cardio A μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Το προϊόν εξακολουθεί να είναι αποτελεσματικό, αλλά το εύρος και η διάρκεια δράσης εξαρτάται από τις μεμονωμένες συνθήκες.

Οι δυνατότητες του Cardio A είναι πολύ θετικές, αλλά είναι σημαντικό  να κατανοήσουμε ότι δεν είναι ένα θαυματουργό προϊόν  : ωστόσο, αυτό το ισχυρό μείγμα βοτανικών και βασικών συστατικών μπορεί να είναι καθοριστικό μαζί με πιο συνειδητές συμπεριφορές επιλογής τροφίμων και έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής.

Η συμπερίληψη περισσότερων αλκαλικών τροφών στη διατροφή σας, η κατανάλωση τουλάχιστον δύο λίτρων νερού την ημέρα, η συχνή κατανάλωση του και η αποφυγή της δίψας είναι μόνο δύο συμπεριφορές που μπορεί να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα του Cardio A.

Αλλά  είναι εξίσου σημαντικό να διατηρείτε το σώμα ενεργό  : ένα περπάτημα 15-20 λεπτών κάθε μέρα μπορεί να είναι αρκετό για να ενεργοποιήσει όλες τις καρδιοτασικές ιδιότητες στο μέγιστο.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<<

Σχολιάστε