Ιστοσελίδα για τα συμπληρώματα διατροφής

Dr. Derm – λειτουργεί; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πού να αγοράσετε

Dr. Derm

Dr. Derm

Dr. Derm είναι μια νέα φυσική τοπική θεραπεία χρήσιμη για την πρόληψη και την εξάλειψη όλων των παθήσεων και παθήσεων που σχετίζονται με την ψωρίαση.

Αυτή η δερματική ασθένεια αναπτύσσεται όταν το σώμα δεν έχει επαρκή ανοσολογική απόκριση στα κύτταρα της νόσου. Η ψωρίαση εκδηλώνεται ως ψηλές, κόκκινες, στρογγυλές πλάκες καλυμμένες με λέπια που μπορεί να έχουν κιτρινωπό ή λευκό χρώμα. Εκτός από τον αισθητικό αντίκτυπο, αυτή η ασθένεια προκαλεί φαγούρα και, κατά συνέπεια, σωματική δυσφορία, ευερεθιστότητα και δυσανεξία.

Οι βλάβες της ψωρίασης μπορεί να είναι ασυμπτωματικές ή με κνησμό και εντοπίζονται κυρίως στο τριχωτό της κεφαλής, στους εκτείνοντες των αγκώνων και των γονάτων, στο ιερό οστό, τους γλουτούς και τα γεννητικά όργανα. Μπορούν επίσης να επηρεάσουν τα νύχια, τα φρύδια, τις μασχάλες, τον ομφαλό και την περιοχή του πρωκτού. Οι παρακείμενες βλάβες μπορούν να συγχωνευθούν μεταξύ τους και να εξαπλώσουν την ασθένεια σε μεγάλο μέρος του σώματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μιλάμε για υποτύπους, η ψωρίαση ταξινομείται ανάλογα με την εμφάνιση των βλαβών.

Η πορεία της ψωρίασης είναι δυστυχώς χρόνια, αλλά εάν αντιμετωπιστεί με τα κατάλληλα μέτρα, μπορεί να σταματήσει σε πολλά χρόνια.

Η δερματολογική κρέμα Dr. Derm είναι σίγουρα αυτή που μπορεί να δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα και ευεργετικά αποτελέσματα περισσότερο από άλλες.

Χάρη στη φυσική σύνθεση και τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά , ο Dr. Η κρέμα Derm επιτρέπει τη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, το οποίο είναι πολύ πιο απαλό, και ταυτόχρονα δρα κατά της ψωρίασης, μειώνοντας τον πόνο, τον κνησμό, το πρήξιμο και τις ουλές.

Ωστόσο, ας πάμε πιο συγκεκριμένα και ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς η φυσική δερματολογική κρέμα Dr. Τι είδους ευεργετικά αποτελέσματα έχει το Derm και ποια συστατικά μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε τόσο αποτελεσματικά αποτελέσματα. Τέλος, θα δούμε ποιο κανάλι πωλήσεων θα ακολουθήσουμε για να εξασφαλίσουμε το αρχικό προϊόν.

Τι είναι η ψωρίαση;

Η ψωρίαση είναι μια ασθένεια που σχετίζεται με το ανοσοποιητικό * (μια ασαφής ασθένεια που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή που προκαλείται από δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος) που προκαλεί φλεγμονή στο σώμα. Μπορεί να δείτε σημάδια φλεγμονής όπως ανυψωμένες πλάκες (οι πλάκες μπορεί να φαίνονται διαφορετικές για διαφορετικούς τύπους δέρματος) και λέπια στο δέρμα.

Αυτό συμβαίνει επειδή ένα υπερδραστήριο ανοσοποιητικό σύστημα επιταχύνει την ανάπτυξη των κυττάρων του δέρματος. Τα φυσιολογικά κύτταρα του δέρματος αναπτύσσονται πλήρως και απορρίπτονται (πέφτουν) μέσα σε ένα μήνα. Στην ψωρίαση, τα κύτταρα του δέρματος το κάνουν αυτό σε μόλις τρεις ή τέσσερις ημέρες. Αντί να αποβάλουν τα κύτταρα του δέρματος, συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος. Μερικοί άνθρωποι αναφέρουν ότι οι πλάκες της ψωρίασης προκαλούν φαγούρα, έγκαυμα και τσούξιμο. Οι πλάκες και τα λέπια μπορούν να εμφανιστούν οπουδήποτε στο σώμα, αν και συχνά βρίσκονται στους αγκώνες, τα γόνατα και το τριχωτό της κεφαλής.

Η φλεγμονή που προκαλείται από την ψωρίαση μπορεί να επηρεάσει άλλα όργανα και ιστούς του σώματος. Τα άτομα με ψωρίαση μπορεί επίσης να εμφανίσουν άλλες καταστάσεις. Ένα στα τρία άτομα με ψωρίαση μπορεί επίσης να αναπτύξει ψωριασική αρθρίτιδα . Τα συμπτώματα του PsA περιλαμβάνουν οίδημα, δυσκαμψία και πόνο μέσα και γύρω από τις αρθρώσεις. Το PsA συχνά μένει αδιάγνωστο, ειδικά σε πιο ήπιες μορφές. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αντιμετωπιστεί έγκαιρα το PsA για να αποφευχθεί η μόνιμη βλάβη των αρθρώσεων.

Τα συμπτώματα ξεκινούν συχνά μεταξύ 15 και 25 ετών, αλλά μπορεί να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε ηλικία. Άνδρες , γυναίκες και παιδιά όλων των χρωμάτων μπορεί να αναπτύξουν ψωρίαση .

* Σύμφωνα με το Journal of Psoriasis and Psoriatic Arthritis .

Τι είναι ο Dr. Derm και πώς λειτουργεί;

Δρ. Η Derm είναι μια δερματολογική κρέμα σχεδιασμένη ειδικά για τη θεραπεία της ψωρίασης. Η σύνθεση είναι απολύτως φυσική και κάθε δραστικό συστατικό έχει ένα συγκεκριμένο έργο που είναι χρήσιμο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς. Δρ. Το Derm διατίθεται σε σωληνάριο 50ml με καπάκι, το οποίο είναι χρήσιμο για τη διατήρηση των ενεργών συστατικών.

Με τακτική χρήση, η κρέμα βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας του δέρματος που επηρεάζεται από την ψωρίαση. Βελτιώνει τη μικροχλωρίδα του δέρματος, επιταχύνει την επούλωση και απολυμαίνει την πάσχουσα περιοχή. Η δράση του επιτρέπει την ταχεία αναγέννηση χάρη στην οποία οι ιστοί μπορούν να αναγεννηθούν και ταυτόχρονα αυξάνεται η ανοσολογική αντίσταση του δέρματος, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο νέων λοιμώξεων.

Η βαθιά δράση των ενεργών συστατικών που περιέχονται στο παρασκεύασμα επιτρέπει την ενυδάτωση και την καταπράυνση του επιβαρυμένου, ξηρού και ξεφλουδισμένου δέρματος που χαρακτηρίζει την ψωρίαση.

Δρ. Το Derm είναι ένα προϊόν που είναι καλά ανεκτό από όλους τους τύπους δέρματος , ακόμα και από τους πιο ευαίσθητους και ερεθισμένους. Χάρη στην ειδική φόρμουλα των συστατικών, η κρέμα ενυδατώνει σε βάθος, εξασφαλίζει μακροχρόνιο αποτέλεσμα, συγκρατεί και συσσωρεύει νερό στα κύτταρα. Το πρώτο θετικό αποτέλεσμα που θα γίνει αισθητό είναι η εξαφάνιση του κνησμού και του πόνου.

Σταδιακά, οι αλλαγές θα γίνονται όλο και λιγότερο ορατές έως ότου σχεδόν εξαφανιστούν.

Το πλεονέκτημα όλων αυτών είναι, όπως είπαμε, τα υλικά που επιλέγετε. Ας τα δούμε αναλυτικά στην επόμενη παράγραφο.

Συστατικά Dr. Δερματική ψωρίαση:

Η δερματολογική κρέμα της Dr. Derm περιέχει μόνο ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης, προσεκτικά επιλεγμένα από εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη ευεργετική επίδραση στη θεραπεία της ψωρίασης.

Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που θα μπορούσε να είναι δυνητικά επιβλαβές, επομένως δεν υπάρχουν χημικά συστατικά ή τεχνητά χρώματα.

Στη λίστα του Dr. Derma βρίσκουμε:

Όπως μπορείτε να μαντέψετε, η συνεργική δράση αυτών των συστατικών καθιστά δυνατή την επίτευξη μιας ιδιαίτερα ισχυρής επίδρασης στην καταπολέμηση της ψωρίασης, χάρη στην οποία τα άτομα που πάσχουν από αυτήν μπορούν να επιστρέψουν και να απολαύσουν μια ικανοποιητική ποιότητα ζωής.

Ευεργετικά αποτελέσματα:

Τακτικά χρησιμοποιούμενη κρέμα Dr. Το Derm σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πολλά ευεργετικά αποτελέσματα που θα σας επιτρέψουν να ζήσετε μια καλύτερη και πιο ήρεμη ζωή:

Εκτός από όλα αυτά τα οφέλη που σχετίζονται σαφώς με τη νόσο, είναι σημαντικό να τονιστεί η ψυχολογική πτυχή που περιλαμβάνει την επίλυση της ψωρίασης. Τα άτομα που επηρεάζονται έχουν πραγματικά σοβαρά προβλήματα σχέσεων. Αν και δεν είναι μεταδοτική, η ψωρίαση έχει μια σαφή περιοριστική επίδραση στην κοινωνικοποίηση και στις νέες σχέσεις. Χάρη όμως στη λύση του προβλήματος, ακόμη και η κοινωνική ζωή επιστρέφει στην κανονικότητα.

Όπως είπε ο Dr. Derm;

Η εφαρμογή της αλοιφής Dr. Derm για τη θεραπεία της ψωρίασης είναι πολύ απλή. Φυσικά, όταν εκτελείτε τη θεραπεία καθημερινά χωρίς διακοπή, χρειάζεται λίγη υπομονή και επιμονή για να μην απογοητεύσει η φαρμακευτική δράση του σκευάσματος.

Πριν από την εφαρμογή του Dr. Το Derm είναι καλό να ελέγχετε εάν το δέρμα σας είναι απόλυτα καθαρό και στεγνό . Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος απευθείας στην περιοχή που έχει προσβληθεί από ψωρίαση και περιμένετε να απορροφηθεί πλήρως η κρέμα στο δέρμα, αυτό θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά.

Το φάρμακο του Dr. Derm θα πρέπει να επαναλαμβάνεται δύο φορές την ημέρα , το πρωί και το βράδυ, με έναν πλήρη κύκλο τουλάχιστον ενός μήνα συνεχούς εφαρμογής. Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να επουλωθεί και να βυθιστεί το δέρμα για να αναγεννηθεί τέλεια.

Όταν πρόκειται για την εφαρμογή του Dr. Δέρμα για ευαίσθητες περιοχές όπως το πρόσωπο, καλό είναι να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της συσκευασίας.

Η χρήση αυτού του προϊόντος δεν έχει παρενέργειες και αντενδείξεις. Η επιλογή των απολύτως φυσικών συστατικών και οι πολυάριθμες δοκιμές και έλεγχοι στους οποίους υποβάλλουμε, μας επιτρέπουν την απόλυτη ασφάλεια για την υγεία, καθώς και τη βεβαιότητα για την επίτευξη αποτελεσματικών αποτελεσμάτων.

Τιμή και πού να αγοράσετε:

Κρέμα κατά της ψωρίασης Dr. Το Derm έχει μια μοναδική και πρωτότυπη φόρμουλα . Για το λόγο αυτό, οι πωλήσεις γίνονται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα (κάντε κλικ στο banner στην ιστοσελίδα). Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία θέλησε να διατηρήσει την πρωτοτυπία του προϊόντος, και ταυτόχρονα να δώσει στον πελάτη τη βεβαιότητα ότι θα λάβει ένα πρωτότυπο προϊόν. Δρ. Το Derm στην πραγματικότητα δεν πωλείται σε καταστήματα όπως τα φαρμακεία ή τα παραφαρμακευτικά προϊόντα, αλλά επίσης απουσιάζει από προϊόντα που πωλούνται σε μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Amazon.

Έτσι, αν είστε πεπεισμένοι ότι αγοράζετε την κρέμα Dr. Derm , απλώς συμπληρώστε τη φόρμα αγοράς με το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας, ένας χειριστής εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την αγορά και να κανονίσει την παράδοση μαζί σας. Τα εμπορεύματα θα σταλούν στη διεύθυνση που ορίσατε κατά την τηλεφωνική κλήση εντός λίγων εργάσιμων ημερών, χωρίς έξοδα αποστολής .

Τέλος, όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής, μπορείτε να πληρώσετε τα πάντα σε μετρητά κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων. Μάλιστα, η εταιρεία επέλεξε τον τύπο της αντικαταβολής. Επί του παρόντος, η τιμή είναι μειωμένη κατά 50%.

Exit mobile version