Fortolex, λειτουργεί; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πού να αγοράσετε

Fortolex – Ο σχηματισμός εκφυλισμών που ονομάζονται bunions μπορεί να επηρεάσει τον καθένα μας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρόβλημα προκαλείται από τη χρήση ακατάλληλων υποδημάτων ή τη λανθασμένη κατανομή του σωματικού βάρους. Τις περισσότερες φορές όμως ο λόγος είναι η τάση κληρονομικότητας αυτής της πάθησης – άρα το πρόβλημα προκύπτει αυθόρμητα.

Στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, τα κότσια μπορούν να αφαιρεθούν μόνο με επεμβατική χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, από τότε που βγήκε στην αγορά το Fortolex , μπορεί να είναι ανώδυνο και εξίσου αποτελεσματικό.

Τι είναι το hallux valgus;

Τι είναι το  hallux valgus  ; Το Hallux valgus είναι η πιο κοινή παραμόρφωση του μπροστινού μέρους του ποδιού και των δακτύλων. Το Hallux valgus επηρεάζει το 23% των ατόμων ηλικίας 18-65 ετών και περισσότερο από το 35% των ατόμων άνω των 65 ετών. Λόγω του αξιοσημείωτου σχήματός του, ονομάζεται επίσης οζίδιο ή γάγγλιο.

Εδώ, το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού κινείται πέρα ​​από τη γραμμή και δείχνει προς την εξωτερική άκρη του ποδιού. Με το βλαισικό βλαστό, η συχνά επώδυνη και φλεγμονώδης, διογκωμένη κεφαλή του μεταταρσίου στη μεταταρσιοφαλαγγική άρθρωση συχνά διογκώνεται, πιέζοντας το παπούτσι.

Στην παραμόρφωση του βλαισού, το μεγάλο δάχτυλο – σχεδόν πάντα σε συνδυασμό με πλατυποδία – αρχικά αποκλίνει προς την εξωτερική άκρη του ποδιού. Έτσι, με το βλαισικό δάκτυλο, ο τένοντας του μεγάλου δακτύλου δεν εκτείνεται πλέον παράλληλα με το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού και δεν είναι ευθεία στη μεταταρσοφαλαγγική άρθρωση: Αντίθετα, αναπτύσσεται μια απόκλιση από τη φυσιολογική ευθυγράμμιση του μεγάλου δακτύλου.

Αυτό προκαλεί μια αυξανόμενη και συνήθως επώδυνη, φλεγμονώδη προεξοχή στη μεταταρσιοφαλαγγική άρθρωση: Αυτή είναι η προεξέχουσα σφαίρα του δακτύλου του ποδιού που συνοδεύει πάντα τον βλαϊκό δακτύλιο.

Δείτε επίσης: Promicil.

Fortolex

Ποιοι είναι οι τύποι των bunions;

Τα κότσια στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού είναι τα πιο συνηθισμένα. Άλλοι τύποι περιλαμβάνουν:

  • Συγγενής βλαισός κοιλίας:  Μερικά μωρά γεννιούνται με κόγχους.
  • Νεανική ή νεανική κοιλότητα:  Οι έφηβοι και οι έφηβοι ηλικίας μεταξύ 10 και 15 ετών μπορεί να αναπτύξουν κόγχους.
  • Ο αστράγαλος του ράφτη:  Ονομάζεται και bunionette, αυτό το bunion σχηματίζεται στην εξωτερική βάση του μικρού (μικρού) ποδιού.

Τι προκαλεί τα κότσια;

Η πίεση από τον τρόπο που περπατάτε (μηχανική του ποδιού) ή το σχήμα του ποδιού σας (δομή του ποδιού) προκαλεί το μεγάλο δάχτυλο να κυρτώσει προς το δεύτερο δάκτυλο. Τα κότσι εμφανίζονται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Το να στέκεστε για μεγάλες περιόδους και να φοράτε στενά παπούτσια με κακή εφαρμογή μπορεί να επιδεινώσει τον πόνο των κόγχων, αλλά δεν προκαλεί πρόβλημα.

Ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου για τα κότσια;

Είναι πιο πιθανό να έχετε ένα εξόγκωμα εάν έχετε:

  • Οικογενειακό ιστορικό κόγχων λόγω κληρονομικών προβλημάτων στη δομή του ποδιού, όπως η  πλατυποδία  .
  • Τραυματισμοί στα πόδια.
  • Φλεγμονώδεις ασθένειες όπως η  ρευματοειδής αρθρίτιδα  .

Τι είναι το Fortolex;

Το Fortolex είναι μια κρέμα που αποτρέπει τον εκφυλισμό της άρθρωσης του ποδιού, κοινώς γνωστή ως haluks . 

Η κρέμα εκτιμάται όλο και περισσότερο γιατί είναι εναλλακτική της επώδυνης και απαιτεί μετέπειτα αποκατάσταση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Χάρη στην τακτική χρήση του, είναι δυνατή η αποκατάσταση της σωστής θέσης του ποδιού με φυσικό τρόπο.

Αυτήν τη στιγμή, το Fortolex είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς διορθωτές κάλων στην αγορά. Η αποτελεσματικότητά του αποδεικνύεται από πολλές συστάσεις ειδικών που ασχολούνται με δυσλειτουργίες ποδιών και ποδιών.

Σε ποιον προορίζεται το Fortolex;

Το Fortolex έχει σχεδιαστεί για άτομα που έχουν προβλήματα με την άνετη κίνηση και παρατηρούν προοδευτικές αλλαγές στην εμφάνιση των ποδιών τους. Στην περίπτωση των κόγχων, είναι ο σχηματισμός ορατού, κόκκινου οιδήματος στο πλάι του ποδιού.

Είναι εκφύλιση των αρθρώσεων που προκύπτει από την ολίσθηση των δακτύλων, που βρίσκεται στο εγκάρσιο τόξο του ποδιού. Το μεγαλύτερο δάκτυλο του ποδιού σταδιακά παραμορφώνεται και στη συνέχεια σχηματίζει ένα ορατό εξόγκωμα, το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου, είναι υπερευαίσθητο και ευαίσθητο σε τυχόν εκδορές. Η κατάσταση που περιγράφεται είναι η θυλακίτιδα.

Fortolex

Ποιο είναι το μυστικό της αποτελεσματικότητας του Fortolex ;

Κατά τη δημιουργία της συσκευής διόρθωσης Fortolex , ελήφθησαν υπόψη οι αιτίες των αλλαγών στο σύστημα των ποδιών και της φλεγμονής. Χάρη σε μια λεπτομερή ανάλυση, αναπτύχθηκε μια καινοτόμος τεχνολογία που σας επιτρέπει να αναπαράγετε φυσικά τη σωστή θέση του ποδιού.

Με την τακτική χρήση της διορθωτικής συσκευής, η φλεγμονή μειώνεται σημαντικά και το οίδημα μειώνεται σημαντικά λόγω της βελτιωμένης κυκλοφορίας στο σημείο της εκφύλισης. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόβλημα υποχωρεί και η κανονική κίνηση του ποδιού αποκαθίσταται.

Αυτή η διαδικασία είναι δυνατή χάρη στη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και στη χρήση σωστά επιλεγμένων υλικών από τα οποία δημιουργήθηκε η συσκευή διόρθωσης Fortolex . Το σύνολο εναρμονίζεται τέλεια με τις κινήσεις του ποδιού, χωρίς να προκαλεί ενόχληση κατά τη χρήση. Χάρη στο Fortolex , το σωματικό βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα και η εκφυλιστική περιοχή ελαφραίνει σταδιακά. Στη συνέχεια, το πρόβλημα μειώνεται μέχρι να εξαλειφθεί πλήρως το πρόβλημα.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, οι μύες του ποδιού ενισχύονται σωστά. Αυτό ελαχιστοποιεί την επανεμφάνιση της φλεγμονής. Σε αντίθεση με τη χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι μύες που ήταν προηγουμένως αδρανείς ενεργοποιούνται για να λειτουργήσουν.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η θεραπεία Fortolex φέρνει καλύτερα αποτελέσματα από μια επώδυνη χειρουργική επέμβαση.

Ποια συστατικά περιέχει το Fortolex;

Το Fortolex έχει 100% φυσική και πατενταρισμένη σύνθεση. Η μυστική συνταγή της κρέμας είναι φτιαγμένη από αποδεδειγμένους ειδικούς στον τομέα της βοτανολογίας και της θεραπείας των παθήσεων των αρθρώσεων. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με μερικά από τα πιο σημαντικά συστατικά που συμπεριλήφθηκαν στην τελική έκδοση του ολοκληρωμένου μέτρου.

Τα συστατικά Fortolex είναι:

  • Ginkgo Biloba  – οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του αποκαθιστούν τη βέλτιστη υγεία των αρθρώσεων και των οστών.
  • Κάστανο  – αυτό το συστατικό αυξάνει την κινητικότητα επειδή ενισχύει τον χόνδρο.
  • Μενθόλη  – αυτό το συστατικό εξαλείφει τον πόνο και ανακουφίζει από τη δυσκαμψία και το πρήξιμο των αρθρώσεων.
  • Καφεΐνη  – υποστηρίζει την αντοχή και τη σωματική αντοχή εντείνοντας τις επιδράσεις άλλων ουσιών που περιέχονται.
Fortolex

Είναι πραγματικά αποτελεσματική η χρήση του Fortolex ;

Η αποτελεσματικότητα της διορθωτικής συσκευής Fortolex αποδεικνύεται από πολλές συστάσεις ειδικών και ατόμων που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία. Σε καθένα από αυτά το πρόβλημα των οστών μειώθηκε και δεν εκδηλώθηκε μετά το τέλος της θεραπείας.

Η προφυλακτική χρήση της συσκευής συνιστάται επίσης σε άτομα που διατρέχουν κίνδυνο αυτού του εκφυλισμού. Η αφαίρεση των κόγχων με το Fortolex είναι αποτελεσματική, αλλά απαιτεί χρόνο και υπομονή. Σε αντάλλαγμα, τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο ικανοποιητικά από ό,τι στην περίπτωση της χειρουργικής επέμβασης – η οποία απαιτεί μακρά αποκατάσταση και πολλαπλές αλλαγές επιδέσμων.

Επιπλέον, η χρήση της διορθωτικής συσκευής είναι εξαιρετικά εύκολη και απαρατήρητη κατά τις καθημερινές δραστηριότητες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία εξασφαλίζει άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, χωρίς τον κίνδυνο επιπλοκών.

Επιπλέον, ο χρόνος θεραπείας μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες ρυθμίζοντας τη θέση της διορθωτικής συσκευής. Όταν το Fortolex κυκλοφορεί στην αγορά, η εξάλειψη των bunions δεν σημαίνει ότι παραιτείται από την ελευθερία κινήσεων και μπορεί να είναι διαθέσιμη σε όλους.

Αξίζει να δοκιμάσετε το Fortolex ;

Είναι ιδανική λύση για άτομα που φοβούνται την επεμβατική αφαίρεση της φλεγμονής και επομένως δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με αυξανόμενο πόνο. Αυτή τη στιγμή, η χειρουργική επέμβαση είναι η τελευταία λύση. Όποιος παλεύει με το πρόβλημα των κόγχων θα πρέπει να επιλέξει τον διορθωτή Fortolex , ο οποίος σίγουρα θα φέρει ανακούφιση και θα αποτρέψει την επανεμφάνιση του προβλήματος.

1 σκέψη στο “Fortolex, λειτουργεί; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πού να αγοράσετε”

Σχολιάστε