Gluconax, απάτη; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πού να αγοράσετε, συστατικά

Για να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του διαβήτη ,  τα δισκία Gluconax λειτουργούν  και είναι ένα εντελώς φυσικό και υγιεινό προϊόν που μπορεί να λάβει ο καθένας σε συνδυασμό με τη συνήθη θεραπεία του διαβήτη για ορισμένα θετικά αποτελέσματα. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα νεοσύστατο προϊόν που δημιουργήθηκε μετά από προσεκτική κλινική έρευνα, το οποίο λόγω της ευρείας χρήσης του στους ασθενείς αποδεικνύεται αποτελεσματικό, ασφαλές και εύκολο στη λήψη χάρη στο μικρό του μέγεθος.

Ο διαβήτης, όπως γνωρίζετε, είναι μια ασθένεια του  μεταβολικού συστήματος  που προκαλείται από χαμηλή παραγωγή ινσουλίνης που ακολουθεί την υψηλή έκκριση σακχάρου στο αίμα. Δεδομένου ότι ο διαβήτης μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες και σε ορισμένες περιπτώσεις να οδηγήσει σε θάνατο,  το Gluconax λειτουργεί  σε συνδυασμό με την κατάλληλη φαρμακευτική θεραπεία. 

Επιπλέον,   θα παρέχονται όλες οι πληροφορίες για την παρουσία ή απουσία παρενεργειών και ενδείξεις για την ασφαλή αγορά του. Δεδομένου ότι  το Gluconax  είναι ένα πολύ διαδεδομένο και εκτιμώμενο φυσικό προϊόν για τη θεραπεία του διαβήτη, υπάρχουν αρκετοί κατασκευαστές που έχουν δημιουργήσει έναν κλώνο του, ο οποίος δυστυχώς δεν λειτουργεί και μπορεί ακόμη και να αποδειχθεί επιβλαβής για την υγεία σας.

>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<

Διαβήτης

 • Διαβήτηςείναι μια χρόνια ασθένεια που είναι συχνή στους ηλικιωμένους και επηρεάζει περίπου το 33% των ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω.
 • Τα συμπτώματα του διαβήτη στους ηλικιωμένους μπορεί να κυμαίνονται από ήπια έως σοβαρά. Αυτά περιλαμβάνουν υπερβολική δίψα και ούρηση, θολή όραση και κόπωση.
 • Εάν έχετε κάποιο από αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια διαβήτη, μιλήστε με το γιατρό σας. Η έγκαιρη ανίχνευση του διαβήτη μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη σοβαρών επιπλοκών στο δρόμο.

Ο διαβήτης είναι  μια χρόνια νόσος  που είναι κοινή στους ηλικιωμένους και επηρεάζει περίπου το 33% των ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω. Αυτό συμβαίνει όταν το σώμα δεν παράγει αρκετή ινσουλίνη ή δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει σωστά την ινσουλίνη – ή συνδυασμό των δύο. Όταν το σώμα σας έχει προβλήματα με την ινσουλίνη, υπάρχει πάρα πολλή γλυκόζη στην κυκλοφορία του αίματός σας (υπεργλυκαιμία), η οποία μπορεί τελικά να προκαλέσει τον όλεθρο στην υγεία σας.

Η πιο κοινή μορφή διαβήτη στους ηλικιωμένους είναι  ο διαβήτης τύπου 2  . Στην πραγματικότητα, σχεδόν οι μισοί από όλους τους ανθρώπους με διαβήτη τύπου 2 είναι ηλικίας 65 ετών και άνω. 2  Αν και η κατάσταση είναι σοβαρή σε οποιαδήποτε ηλικία,  οι ηλικιωμένοι με διαβήτη  αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις. Αυτή η ομάδα διατρέχει υψηλότερο κίνδυνο να αναπτύξει επιπλοκές που σχετίζονται με τον διαβήτη, όπως υπογλυκαιμία, καρδιακές παθήσεις και νεφρική ανεπάρκεια. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μάθετε για τα συμπτώματα του διαβήτη εάν είστε μεγαλύτερος ενήλικας.

Gluconax

>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<

Ποια είναι τα συμπτώματα του διαβήτη στους ηλικιωμένους;

Τα σημεία και τα συμπτώματα του διαβήτη διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Μερικοί άνθρωποι έχουν συμπτώματα τόσο ήπια που δεν τα παρατηρούν, ενώ άλλοι έχουν ξεκάθαρα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Εδώ είναι 10  προειδοποιητικά σημάδια για τον διαβήτη  που πρέπει να προσέχετε.

 1. Αυξημένη δίψα και ούρηση:  Ο διαβήτης προκαλεί τη συσσώρευση υπερβολικής γλυκόζης στο αίμα, η οποία προκαλεί υπερβολική εργασία των νεφρών. Καθώς τα νεφρά εργάζονται για να φιλτράρουν αυτή τη γλυκόζη, η περίσσεια γλυκόζης απεκκρίνεται στα ούρα, παίρνοντας μαζί και υγρά από το σώμα. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πιο διψασμένοι από το συνηθισμένο (πολυδιψία), με αποτέλεσμα να πίνετε περισσότερα υγρά και να ουρείτε πιο συχνά (πολυουρία).
 2. Υπερβολική κόπωση:  Αισθάνεστε λήθαργος από το συνηθισμένο τον τελευταίο καιρό; Ένα άλλο σύμπτωμα του διαβήτη στους ηλικιωμένους είναι η υπερβολική κόπωση. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα είναι υψηλά, είναι πιο δύσκολο για το σώμα να μετατρέψει τη γλυκόζη σε ενέργεια. Μια άλλη αιτία κόπωσης μπορεί να είναι  η αφυδάτωση  που σχετίζεται με τον διαβήτη .
 3. Πληγές που επουλώνονται πιο αργά:  Μερικοί ηλικιωμένοι με διαβήτη παρατηρούν ότι τα κοψίματα και οι μώλωπες επουλώνονται πιο αργά από το συνηθισμένο. Ένα άλλο προειδοποιητικό σημάδι είναι η εμφάνιση πληγών (ειδικά στα πόδια) και δερματικών λοιμώξεων που δεν υποχωρούν γρήγορα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε εξασθενημένη κυκλοφορία που προκαλείται από υψηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, τα οποία εμποδίζουν τη φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος. Οι γυναίκες με διαβήτη μπορεί επίσης να είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης και κολπικές μολύνσεις ζύμης.
 4. Ζάλη και/ή λιποθυμία:  Οι ηλικιωμένοι με διαβήτη μπορεί να εμφανίσουν επεισόδια χαμηλού σακχάρου στο αίμα, μια κατάσταση που ονομάζεται  υπογλυκαιμία  . Η υπογλυκαιμία ορίζεται ως ένα επίπεδο σακχάρου στο αίμα κάτω από 70 mg. Όταν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα πέφτουν απότομα, μπορεί να προκαλέσει αδυναμία, ζάλη, τρόμο, αποπροσανατολισμό και ακόμη και λιποθυμία. Τα άτομα με διαβήτη μπορούν να αυξήσουν γρήγορα το σάκχαρό τους πίνοντας χυμό φρούτων ή τρώγοντας δισκία γλυκόζης.
 5. Πονοκέφαλοι:  Ο εγκέφαλός μας χρειάζεται μια συνεχή παροχή γλυκόζης για να λειτουργήσει σωστά, κάτι που δεν είναι πάντα συνεπές με τις πτώσεις και τις αιχμές του σακχάρου στο αίμα που σχετίζονται με τον διαβήτη. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι οι πονοκέφαλοι είναι ένα κοινό  σύμπτωμα του διαβήτη  στους ηλικιωμένους.
 6. Αίσθημα μυρμηκίασης σε χέρια και πόδια:  Περίπου οι μισοί από τους ανθρώπους με διαβήτη έχουν νευρική βλάβη, ειδικά εκείνοι που έχουν διαβήτη για πολλά χρόνια. 3  Η ιατρική ονομασία αυτού του συμπτώματος του διαβήτη είναι περιφερική νευροπάθεια, η οποία μπορεί να προκαλέσει μυρμήγκιασμα, μούδιασμα, αδυναμία, ακόμη και πόνο στα χέρια και τα πόδια.
 7. Θολή όραση:  Τα υψηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα μπορεί να ρουφήξουν υγρό από τους φακούς των ματιών σας, καθιστώντας δύσκολη την εστίασή τους. Εάν δεν αντιμετωπιστεί σωστά, αυτό το  σύμπτωμα του διαβήτη  μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων πίσω από τον αμφιβληστροειδή, καταστρέφοντας τα υπάρχοντα αγγεία. Τελικά, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μερική ή πλήρη απώλεια της όρασης.
 8. Προβλήματα με τα ούλα:  Ένα άλλο σύμπτωμα του διαβήτη σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας είναι τα κόκκινα, πρησμένα και επώδυνα ούλα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο διαβήτης μπορεί να βλάψει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος, καθιστώντας το πιο πιθανό να μολύνει τα ούλα και τα οστά που αγκυροβολούν τα δόντια. Μερικά προειδοποιητικά σημάδια που πρέπει να προσέχετε εκτός από τη φλεγμονή των ούλων περιλαμβάνουν χαλαρά δόντια, πληγές και τσέπες γεμάτες πύον στα ούλα.
 9. Αυξημένη όρεξη:  Έχετε παρατηρήσει μια ασυνήθιστη αύξηση της όρεξής σας, ειδικά όταν πρόκειται για γλυκά τρόφιμα; Ένα άλλο προειδοποιητικό σημάδι του  διαβήτη στους ηλικιωμένους  είναι να πεινάνε περισσότερο από το συνηθισμένο – μια κατάσταση που ονομάζεται πολυφαγία. Πολυφαγία είναι όταν ο διαβήτης εμποδίζει τη γλυκόζη από τα τρόφιμα να φτάσει στα κύτταρα, οδηγώντας σε αισθήματα πείνας ακόμα και μετά την κατανάλωση ενός μεγάλου γεύματος. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει έναν απογοητευτικό κύκλο κατανάλωσης περισσότερων τροφών, οδηγώντας σε υψηλότερα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αυξάνοντας περαιτέρω την επιθυμία για ζάχαρη.
 10. Ξηροστομία:  Γνωστή και ως ξηροστομία, η ξηροστομία είναι ένα άλλο σύμπτωμα του διαβήτη στους ηλικιωμένους. Αυτό συχνά συνοδεύεται από ξηρά, ραγισμένα χείλη και τραχιά γλώσσα. Αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα εμφανίζεται όταν το στόμα δεν είναι σε θέση να παράγει αρκετό σάλιο. Αυτό  το σύμπτωμα του διαβήτη  μπορεί να εμφανιστεί και να φύγει καθώς το σάκχαρο στο αίμα σας παρουσιάζει διακυμάνσεις.

>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<

Τι πρέπει να κάνω εάν έχω συμπτώματα διαβήτη;

Εάν εμφανίσετε οποιοδήποτε από τα συμπτώματα του διαβήτη που αναφέρονται παραπάνω, ενημερώστε το γιατρό σας. Πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες  εξετάσεις  για να σας ελέγξουν για διαβήτη:

 • Τεστ A1C:  Αυτή η δοκιμή μετρά τα μέσα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα για δύο ή τρεις μήνες.
 • Δοκιμασία ανοχής γλυκόζης από το στόμα:  Για αυτή τη δοκιμή διαβήτη, η γλυκόζη αίματος μετράται τόσο πριν όσο και δύο ώρες μετά την κατανάλωση ενός υγρού που περιέχει γλυκόζη. Ο στόχος είναι να δείτε πώς το σώμα σας ανταποκρίνεται στη γλυκόζη.
 • Έλεγχος γλυκόζης πλάσματος νηστείας:  Για αυτήν την εξέταση αίματος, πρέπει να απέχετε από το φαγητό για τουλάχιστον 8 ώρες. Μια άλλη εκδοχή αυτής της εξέτασης είναι η τυχαιοποιημένη δοκιμή γλυκόζης πλάσματος, η οποία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χωρίς νηστεία.

Εάν τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας δείξουν ότι έχετε διαβήτη, ο γιατρός σας θα συνεργαστεί μαζί σας για να αναπτύξετε ένα ολοκληρωμένο  σχέδιο διαχείρισης του διαβήτη  . Με την κατάλληλη θεραπεία, είναι δυνατό να ζήσετε μια υγιή, δραστήρια και ευχάριστη ζωή με διαβήτη.

Η Αμερικανική Ένωση Διαβήτη συνιστά  έλεγχο για διαβήτη  κάθε τρία χρόνια για ενήλικες ηλικίας 45+ (και άτομα όλων των ηλικιών με πολλούς παράγοντες κινδύνου, όπως η  παχυσαρκία  ). Με τον τακτικό έλεγχο και την παρακολούθηση των συμπτωμάτων του διαβήτη, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κολλήσετε έγκαιρα, να αποτρέψετε σοβαρές επιπλοκές και να παραμείνετε υγιείς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τι είναι το Gluconax:

Όπως ήταν αναμενόμενο,  το Gluconax  είναι  ένα φυσικό συμπλήρωμα  με τη μορφή δισκίων, ο φιλόδοξος στόχος του οποίου είναι να βοηθήσει τα άτομα που πάσχουν από παθολογίες που σχετίζονται με τον διαβήτη σε μια καλύτερη ζωή και να αντιμετωπίσουν τα πιο σοβαρά συμπτώματα της νόσου. Είναι λοιπόν ένα βοήθημα που για πολλούς ανθρώπους μπορεί να είναι θεμελιώδες και χάρη στην πρακτικότητα με την οποία είναι δυνατή η λήψη χαπιών.

Το προϊόν βρίσκεται σε μια βολική κυψέλη που εξοικονομεί φρεσκάδα, η οποία περιέχει δισκία επαρκή για θεραπεία ενός μήνα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο  λειτουργεί το Gluconax  και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από άτομα που είναι συχνά γύρω λόγω εργασίας ή άλλων λόγων και δεν μπορούν να υποβληθούν σε άλλη φαρμακευτική θεραπεία.

Το προϊόν ενδείκνυται για τη θεραπεία του διαβήτη τόσο σε ηλικιωμένους όσο και σε νέους, καθώς έχει ελεγχθεί διεξοδικά και στις δύο κατηγορίες.

Gluconax

Πώς λειτουργούν τα δισκία Gluconax:

Μετά τη λήψη  των δισκίων Gluconax  , μεταβολίζονται από τον οργανισμό και εισέρχονται αμέσως στην κυκλοφορία στο ηπατικό σύστημα. Συγκεκριμένα, τα ίδια κατευθύνονται άμεσα στο  πάγκρεας και στο συκώτι  , βοηθώντας τα όργανα αυτά να αποτοξινωθούν και να καθαριστούν από τοξικές ουσίες, ευνοώντας τον μεταβολισμό των σακχάρων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βιώσετε ταυτόχρονα την ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης και ταυτόχρονα να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, καθώς το προϊόν σας επιτρέπει να αισθάνεστε καλύτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η κύρια δράση του  Gluconax  είναι  η υποστήριξη του μεταβολισμού των υδατανθράκων  . Τα τελευταία είναι ουσιαστικά σάκχαρα και προκαλούν σημαντική αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Τα ευεργετικά συστατικά που περιέχονται στη σύνθεση κάθε μεμονωμένου δισκίου επιτρέπουν την καλύτερη απορρόφηση και απέκκριση των σακχάρων προτού εναποτεθούν στον οργανισμό, επιτυγχάνοντας επίσης ένα αδυνατιστικό και αδυνατιστικό αποτέλεσμα.

>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<

Ευεργετικά αποτελέσματα και οφέλη του Gluconax :

Η τακτική λήψη  δισκίων Gluconax  έχει δείξει διάφορα οφέλη για το έντερο, το μεταβολισμό και την ικανότητα του σώματος να παράγει ινσουλίνη. Υπό αυτή την έννοια,  τα οφέλη του Gluconax έχουν αποδειχθεί  ακόμη πιο έντονα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια σωστή διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Συγκεκριμένα, τα οφέλη των χαπιών είναι τα εξής:

 • ρύθμιση των μεταβολικών λειτουργιών με βελτίωση της παραγωγής ινσουλίνης.
 • Οι τιμές  του σακχάρου και της χοληστερόλης στο αίμα  είναι πάντα εντός των φυσιολογικών ορίων για να είναι δυνατή η μείωση της φαρμακοθεραπείας με την πάροδο του χρόνου.
 • τακτική παραγωγή ινσουλίνης  στο ήπαρ λόγω της καλύτερης λειτουργίας του ήπατος και του παγκρέατος.
 • άμεση επίδραση στη  ρύθμιση της διάθεσης  ;
 • καλύτερη ποιότητα ζωής λόγω αυξημένης ενέργειας και ευτυχίας. Επιπλέον, το Gluconax μειώνει τη νευρική πείνα.

Τα οφέλη του  Gluconax  είναι ορατά μετά από σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της τακτικής χρήσης του προϊόντος σύμφωνα με τις υποδεικνυόμενες ενδείξεις.

Συστατικά και σύνθεση:

Κάθε δισκίο  Gluconax  περιέχει τη σωστή ποσότητα φυσικών και ευεργετικών  στοιχείων.

Αυτή η πτυχή επιτρέπει στο προϊόν να απελευθερώσει όλα τα οφέλη του χωρίς να εκθέτει το σώμα σε κινδύνους για την υγεία. Εδώ είναι μια επεξηγηματική λίστα.

 • Gymnema sylvestre, εκχύλισμα από τροπικό φυτό που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ασιατική ιατρική. Καταφέρνει να δυναμώσει τα αιμοφόρα αγγεία και να μειώσει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.
 • φύλλα μπανάνας, τα οποία έχουν μοναδικές ιδιότητες που ρυθμίζουν την παραγωγή ινσουλίνης και ελέγχουν τον γλυκαιμικό δείκτη.
 • κανέλα και ασταξανθίνη, δύο εκχυλίσματα που έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν  στα δισκία Gluconax  καλή γεύση και οσμή και ταυτόχρονα να εξαλείφουν τις ελεύθερες ρίζες που επιδεινώνουν και επιβραδύνουν τον ανθρώπινο μεταβολισμό.

Δοσολογία και αντενδείξεις:

Η συνιστώμενη δόση  του Gluconax  είναι  δύο δισκία την ημέρα  , το καθένα αμέσως πριν από τα κύρια γεύματα.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 90 ημέρες, επομένως ισοδυναμεί με ένα ολόκληρο μπουκάλι του προϊόντος και μπορεί να επαναληφθεί εάν τα οφέλη είναι ικανά να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής.

Προκειμένου  τα οφέλη του Gluconax να είναι απτά και αποτελεσματικά, είναι σημαντικό να τηρείτε τακτικά τη δοσολογία που αναγράφεται στο ένθετο συσκευασίας.

Το Gluconax  επίσης δεν έχει  παρενέργειες ή αντενδείξεις  . Είναι ένα 100% ασφαλές φυσικό συμπλήρωμα που μπορεί να πάρει ο καθένας. Δεδομένης της παντελούς απουσίας χημικών ή τεχνητών μορίων στη σύνθεσή του, είναι στην πραγματικότητα απολύτως ασφαλές. Φυσικά, δεν συνιστάται σε άτομα που δεν έχουν διαβήτη.

>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<

Gluconax

κριτικές και σχόλια για τα δισκία Gluconax :

Από τότε που εμφανίστηκε στην αγορά,  οι κριτικές πελατών για το Gluconax  έχουν πολλαπλασιαστεί στον Ιστό. Ο διαβήτης είναι μια πολύ επικίνδυνη και αναπηρική ασθένεια και πολλοί Ιταλοί πάσχουν από αυτόν. για αυτό το λόγο, όταν ένα τόσο επαναστατικό προϊόν εμφανίζεται στην αγορά, πολλοί σπεύδουν να το αγοράσουν.

Οι κριτικές χρηστών είναι θετικές  , με τις μαρτυρίες να λένε ότι η λήψη των χαπιών έχει αποδειχθεί καλός σύμμαχος στην καταπολέμηση των πιο σοβαρών συμπτωμάτων του διαβήτη και ταυτόχρονα μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα για να ζήσεις καλύτερα.

Οι άνθρωποι που έχουν δοκιμάσει  το Gluconax  λένε ότι δεν μπορούν πια χωρίς αυτό, γιατί αισθάνονται πιο  ζωντανοί  , ενεργητικοί και ανθεκτικοί στη νευρική πείνα, με αξιοσημείωτη βελτίωση της διάθεσης. Σε περίπτωση προβλημάτων με τη συσκευασία ή με την παραλαβή του προϊόντος, οι χρήστες έχουν δηλώσει ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ φιλική και λύνει οποιαδήποτε ταλαιπωρία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ελεγχος Cardio A

Πού να αγοράσετε το Gluconax και τιμή:

Τα δισκία  Gluconax  πωλούνται μόνο στον  επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή  . Η εταιρεία επέλεξε αυτή τη μέθοδο διανομής προκειμένου να διατηρήσει χαμηλά το κόστος αγοράς, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται σε όλους τους πελάτες της καλύτερη βοήθεια σε περίπτωση προβλημάτων με τη συλλογή ή την παράδοση των προϊόντων.

Για το λόγο αυτό, είναι δυνατή η παραγγελία χαπιών διαβήτη  Gluconax με έκπτωση 50% για ένα μήνα θεραπείας. Ωστόσο, πρόκειται για περιορισμένη χρονική προσφορά   και για αυτόν τον λόγο όσοι ενδιαφέρονται να αποκομίσουν τα οφέλη αυτών των χαπιών για να ανακουφίσουν τα συμπτώματα του διαβήτη θα πρέπει να επωφεληθούν από την ευκαιρία τώρα .

>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<

Σχολιάστε