Intenskin Κρέμα – αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πού να αγοράσω, απάτη;

Αναζητάτε πληροφορίες για την κρέμα Intenskin κατά των ρυτίδων και της αποχρωματισμού ; Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σύνθεση , τις ιδιότητες , τον τρόπο εφαρμογής και την τιμή του, ενώ μπορείτε επίσης να διαβάσετε κριτικές όσων το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει.

Η καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης είναι πάντα δύσκολη. Με τα χρόνια, τα πρώτα ορατά αποτελέσματα του χρόνου εμφανίζονται ειδικά στο πρόσωπο : αρχίζουν να σχηματίζονται οι πρώτες κηλίδες , το δέρμα γίνεται θαμπό και οι λεπτές γραμμές αρχίζουν να καταλαμβάνουν τα ζυγωματικά και τα χείλη.

Ευτυχώς, αυτές οι ατέλειες , που προκαλούν μεγάλη αβεβαιότητα, μπορούν να καταπολεμηθούν χάρη σε μια καινοτόμο κρέμα προσώπου : Intenskin .

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε για όλα τα χαρακτηριστικά της κρέμας Intenskin , τις ιδιότητές της, τα οφέλη για το δέρμα και πώς να την αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο .

Τι είναι η λεύκη;

Εάν παρατηρήσετε ελαφριά μπαλώματα ή μπαλώματα δέρματος στο πρόσωπό σας, θα μπορούσε να είναι μια κατάσταση που ονομάζεται λεύκη. Αυτή η αποχρωματισμός μπορεί να εμφανιστεί πρώτα στο πρόσωπο. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί σε άλλα μέρη του σώματος που εκτίθενται τακτικά στον ήλιο, όπως τα χέρια και τα πόδια.

Μπορεί να παρατηρήσετε αποχρωματισμό λεύκης στη μία ή και στις δύο πλευρές του προσώπου σας. Ορισμένες θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση ή τη διακοπή της αποχρωματισμού. Άλλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να ταιριάξετε τις ανταύγειες με τον φυσικό τόνο του δέρματός σας.

Η λεύκη προσώπου μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν είστε μόνοι. Μην φοβάστε να απευθυνθείτε σε φίλους και συγγενείς ή έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας για να μιλήσετε για το πώς αισθάνεστε. Η εύρεση υποστήριξης θα σας βοηθήσει πολύ να αντεπεξέλθετε.

Τι είναι η λεύκη
https://kids.frontiersin.org/articles/10.3389/frym.2021.584941/

Ποιος παθαίνει λεύκη;

Η λεύκη του προσώπου μπορεί να εμφανιστεί στο δέρμα, τα χείλη και επίσης στο στόμα. Εμφανίζεται όταν ορισμένα κύτταρα του δέρματος σταματούν να παράγουν μελανίνη. Η μελανίνη δίνει στο δέρμα το χρώμα του. Η έλλειψη μελανίνης προκαλεί λευκές ή ελαφριές κηλίδες στην επιφάνεια του δέρματος.

Οι άνθρωποι όλων των φυλών και φύλων έχουν ίσα ποσοστά λεύκης, αλλά μπορεί να είναι πιο αισθητή σε άτομα με πιο σκούρο δέρμα. Είναι πιο πιθανό να εμφανίσετε λεύκη μεταξύ 10 και 30 ετών .

Η αποχρωματισμός του δέρματος μπορεί να συμβεί με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να παραμείνει σε ένα απομονωμένο σημείο ή μπορεί να αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου για να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου ή άλλα μέρη του σώματος.

Άλλες καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν αποχρωματισμό του δέρματος, όπως:

Ωστόσο, αυτές οι καταστάσεις δεν προκαλούν τη συνηθισμένη αποχρωματισμό όπως η λεύκη.

Συμπτώματα

Η λεύκη επηρεάζει κυρίως το δέρμα σας. Τα συμπτώματα της λεύκης στο πρόσωπο περιλαμβάνουν:

 • ανοιχτόχρωμο ή λευκό δέρμα με κηλίδες ή κηλίδες στο πρόσωπο
 • μαλλιά που γκριζάρουν ή γκριζάρουν πρόωρα, συμπεριλαμβανομένων των γενειάδων, των βλεφαρίδων και των φρυδιών
 • φωτισμό των ιστών στο στόμα και τη μύτη
 • άλλαξε το χρώμα του αμφιβληστροειδούς στα μάτια σου

Άλλα συμπτώματα της λεύκης μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Μπορεί να μην έχετε άλλα συμπτώματα που να σχετίζονται με αυτήν την πάθηση και να αισθάνεστε καλά. Ή, μπορεί να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω:

 • πόνος
 • φαγούρα
 • στρες
 • χαμηλή αυτοεκτίμηση
 • κατάθλιψη

Η λεύκη μπορεί να εμφανιστεί με διάφορες μορφές:

 • Γενικευμένη. Η αποχρωματισμός είναι συμμετρική σε πρόσωπο και σώμα. Αυτός είναι ο πιο κοινός τύπος λεύκης.
 • Εστιακός. Έχετε μόνο μερικές κηλίδες σε μια απομονωμένη περιοχή του προσώπου ή του σώματός σας.
 • Τμηματικός. Έχετε αποχρωματισμό μόνο στη μία πλευρά του προσώπου ή του σώματός σας.

Μπορεί να έχετε μια άλλη πάθηση εκτός από τη λεύκη που προκαλεί συμπτώματα που δεν σχετίζονται με την αποχρωματισμό του δέρματος. Η λεύκη μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης αυτοάνοσης νόσου .

Intenskin

Τι είναι το Intenskin;

Η Intenskin είναι μια αντιγηραντική κρέμα προσώπου κατάλληλη για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης συμπεριλαμβανομένων των κηλίδων, του ανομοιόμορφου χρώματος και των ρυτίδων. Χάρη στα συστατικά του, όχι μόνο κάνει το δέρμα πολύ πιο φωτεινό και μεταξένιο, γεγονός που δίνει άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά είναι επίσης σε θέση να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου , της βασικής πρωτεΐνης του προσώπου, που λειτουργεί ως πληρωτικό για την επιδερμίδα. , μειώνοντας τις ρυτίδες και αλλάζοντας χρώμα .

Πόσα ml υπάρχουν στη συσκευασία;

Μία συσκευασία αντιγηραντικής κρέμας Intenskin περιέχει 50 ml του προϊόντος.

Πόσο διαρκεί το πακέτο;

Η διάρκεια της συσκευασίας Intenskin ποικίλλει ανάλογα με τη θεραπεία που χρησιμοποιείται. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις όπου απαιτείται πιο εντατική θεραπεία, ένα μπουκάλι μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες .

Αντίθετα, σε πιο ελαφριές περιπτώσεις που απαιτούν λιγότερο έντονη εφαρμογή της κρέμας, η συσκευασία μπορεί να διαρκέσει έως και ένα μήνα ή περισσότερο .

Κρέμα προσώπου Intenskin: σύνθεση

Σε αυτήν την ενότητα , θα περιγράψουμε λεπτομερώς τι περιέχει η κρέμα κατά των κηλίδων Intenskin .

Τα κύρια συστατικά του Intenskin είναι το γαϊδουράγκαθο ( Silybum marianum ) και το εκχύλισμα τεύτλων ( Brassica rapa ). Εδώ είναι οι ιδιότητες αυτών των συστατικών με περισσότερες λεπτομέρειες.

Intenskin

Γαϊδουράγκαθο

Το γαϊδουράγκαθο είναι ένα φυτό με σημαντική αισθητική επίδραση στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης .

Η ευεργετική επίδραση του εκχυλίσματος γαϊδουράγκαθου μπορεί να αποδοθεί στο Silymarin , ένα φυσικό μείγμα τριών φλαβονοειδών: σιλυβίνης, σιλυκριστίνης και σιλυδιανίνης, σε αναλογία 3:1:1. Αυτό το μείγμα έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικός αντιγηραντικός παράγοντας , χάρη στην ικανότητά του να εξουδετερώνει τις βλάβες που προκαλούνται από τις ακτίνες του ήλιου .

Πρόσφατες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει όχι μόνο ότι αυτά τα έκδοχα που υπάρχουν στο εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου είναι ικανά να καταστέλλουν τις ακτίνες UVB, αλλά και τις ακτίνες UVA , οι οποίες είναι εξίσου επικίνδυνες εάν καταποθούν με κακώς ελεγχόμενο τρόπο.

Συγκεκριμένα, η έρευνα δείχνει ότι η σιλυμαρίνη μπορεί να εμπλέκεται στη ρύθμιση της διαδικασίας φωτογήρανσης, εξουδετερώνοντας τις επιπτώσεις των υπεριωδών ακτίνων.

Επιπλέον, το εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες . Έρευνες έχουν δείξει θετική επίδραση της χρήσης λοσιόν στην ενυδάτωση του δέρματος, συγκρίνοντας μια κρέμα βάσης (μάρτυρα) με μια κρέμα εμπλουτισμένη με εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου.

Το δέρμα καλυμμένο με κρέμα που περιείχε γαϊδουράγκαθο χαρακτηριζόταν όχι μόνο από υψηλότερη υγρασία, αλλά και από μικρότερη απώλεια νερού μέσω της επιδερμίδας .

Όλες αυτές οι ιδιότητες του εκχυλίσματος γαϊδουράγκαθου έχουν ληφθεί υπόψη και επιβεβαιωθεί σε μια άλλη μελέτη που συνοψίζει τις ιδιότητές του.

Εκχύλισμα τεύτλων

Τα οφέλη του γογγύλιου και ολόκληρης της οικογένειας των λαχανικών στην οποία ανήκει (Brassicaceae) είναι γνωστά σε διατροφολόγους και διατροφολόγους σε όλο τον κόσμο. Αυτό το λαχανικό περιέχει πραγματικά πολύ υψηλές συγκεντρώσεις αντιοξειδωτικών και βιταμινών, χρήσιμες για την καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες και τη βελτιστοποίηση του μεταβολισμού.

Ωστόσο, οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά μπορούν επίσης να εμπλέκονται σε διάφορες διαδικασίες που σχετίζονται με την αισθητική εμφάνιση του δέρματος, όπως συμβαίνει με το εκχύλισμα παντζαριού.

Μια πρόσφατη μελέτη αξιολόγησε την αποτελεσματικότητα του εκχυλίσματος τεύτλων στη μείωση της μελάγχρωσης ελέγχοντας τις αντιδράσεις που οδηγούν στην παραγωγή μελανίνης. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το δέρμα που έχει υποστεί επεξεργασία με εκχύλισμα τεύτλων όχι μόνο παράγει λιγότερη μελανίνη , αλλά και την κατανέμει ομοιόμορφα στο δέρμα.

Με άλλα λόγια, οι επιστήμονες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα τεύτλων είναι αποτελεσματικό στο φωτισμό του δέρματος και στη μείωση της εμφάνισης ατελειών γήρανσης όπως η υπερμελάγχρωση.

Πλεονεκτήματα της κρέμας Intenskin

Πλεονεκτήματα της κρέμας Intenskin

Με βάση όσα αναφέρθηκαν, τα κύρια οφέλη του Intenskin μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:

 • Ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και αποτρέπει την απώλεια νερού.
 • προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες UVA και UVB .
 • μειώνει τον σχηματισμό μαύρων κηλίδων στο δέρμα.
 • υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου .
 • Έλεγχος: Beauty Age Complex .

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να έχουμε αποτελέσματα;

Τα πρώτα αποτελέσματα που σχετίζονται με την εφαρμογή του Intenskin στο δέρμα του προσώπου είναι ορατά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές ανάλογα με το άτομο. Συνιστάται η χρήση τουλάχιστον όλου του περιεχομένου της συσκευασίας πριν από την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της κρέμας.

Αντιγηραντική κρέμα Intenskin: πώς να τη χρησιμοποιήσετε;

Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε το Intenskin , πότε να το χρησιμοποιήσετε και για πόσο καιρό :

Συνιστάται η εφαρμογή του Intenskin στο δέρμα του προσώπου δύο φορές την ημέρα : το πρωί και το βράδυ, μετά από κανονικό καθαρισμό του δέρματος. Απλώστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος σε ολόκληρο το πρόσωπο και κάντε μασάζ – χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να περιγράψετε απαλούς κύκλους – μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το βάλσαμο.

Αντενδείξεις και παρενέργειες του Intenskin

Χάρη στην ισορροπημένη σύνθεση και το Intenskin που βασίζεται σε φυσικά συστατικά, δεν υπάρχουν σημαντικές αντενδείξεις . Ωστόσο, συνιστάται να διαβάζετε προσεκτικά τη σύνθεση του προϊόντος και να αποφεύγετε τη χρήση σε περίπτωση υπερευαισθησίας ή αλλεργίας σε ένα από τα συστατικά.

Η Intenskin είναι κρέμα προσώπου και δεν είναι κατάλληλη για την περιποίηση της περιοχής γύρω από τα μάτια .

Είναι το προϊόν ασφαλές;

Intenskin

Λόγω της σύνθεσής του που βασίζεται σε φυσικά συστατικά και των αυστηρών δοκιμών που περνά πριν διατεθεί στην αγορά, μπορούμε να πούμε ότι η λοσιόν Intenskin είναι .

Intenskin: κριτικές, σχόλια

Οι κριτικές και οι κριτικές της Intenskin καθώς και τα σχόλια που αφήνονται στα φόρουμ είναι γενικά πολύ χρήσιμα . Οι πελάτες εκτιμούν ιδιαίτερα τη συνοχή της κρέμας καθώς και τα ορατά αποτελέσματα με την τακτική χρήση . Τα αισθητικά οφέλη που αποδίδονται στη λοσιόν είναι προφανή και φυσικά: το δέρμα είναι πιο σφριγηλό και φαίνεται νεότερο χωρίς να χρειάζεται αισθητικός χειρουργός.

Intenskin: λειτουργεί;

Τα πλεονεκτήματα του Intenskin είναι αναμφισβήτητα. Τόσο η επιστημονική βιβλιογραφία όσο και οι κριτικές πελατών επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητά του, οπότε ναι, το Intenskin λειτουργεί πραγματικά και σας συνιστούμε να αγοράσετε τη συσκευασία το συντομότερο δυνατό για να απολαύσετε όλα τα οφέλη του Intenskin.

Κατά την παραγγελία, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της αντικαταβολής . Η αποστολή θα ανατεθεί σε έναν ταχυμεταφορέα που μπορεί να εντοπιστεί και θα παραδώσει το προϊόν στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Σχολιάστε