Λειτουργεί το ReduSlim; Απόψεις, φόρουμ, τιμή, πού να αγοράσω; φαρμακείο

Reduslim είναι ένα δημοφιλές νέο συμπλήρωμα διατροφής που φαίνεται να έχει ευρεία εμπορική επιτυχία τους τελευταίους μήνες. Οι πελάτες του είναι άνδρες και γυναίκες που παλεύουν με δίαιτα απώλειας βάρους , υγιεινό τρόπο ζωής και σωματική ή αθλητική δραστηριότητα με στόχο την αποκατάσταση του ιδανικού βάρους και της καλής κατάστασης των βασικών λειτουργιών του σώματος, από τον μεταβολισμό μέχρι τον καθαρισμό του σώματος. συσσωρευμένα απόβλητα υλικά., για πεπτικές διεργασίες.

Το συμπλήρωμα διατροφής στα δισκία Reduslim μπορεί να αποδειχθεί σημαντική προσθήκη στη δίαιτα για την καταπολέμηση του υπερβολικού λίπους και του υπερβολικού βάρους , εάν λαμβάνεται καθημερινά, στις δόσεις που καθορίζονται από τον κατασκευαστή. Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα; Ποια συστατικά υπάρχουν στα δισκία και τι πρέπει να γνωρίζω; Μάθετε στις παρακάτω παραγράφους!

έλεγχος: Keto Diet.

Μεταβολισμός

Ο μεταβολισμός αναφέρεται σε όλες τις χημικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα συνεχώς στο σώμα σας και σας επιτρέπουν να ζείτε και να λειτουργείτε κανονικά (η διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του σώματος ονομάζεται ομοιόσταση). Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν εκείνες που διασπούν τα θρεπτικά συστατικά των τροφών μας και εκείνες που χτίζουν και επισκευάζουν το σώμα μας.

Το χτίσιμο και η επισκευή του σώματος απαιτεί ενέργεια, η οποία τελικά προέρχεται από το φαγητό.

Η ποσότητα ενέργειας, μετρημένη σε kilojoules (kJ ), που καίει το σώμα σας ανά πάσα στιγμή εξαρτάται από τον μεταβολισμό σας.

Η επίτευξη ή η διατήρηση ενός υγιούς βάρους είναι μια πράξη εξισορρόπησης. Εάν τρώμε και πίνουμε τακτικά περισσότερα kilojoules από όσα χρειαζόμαστε για τον μεταβολισμό μας, τα αποθηκεύουμε κυρίως ως λίπος.

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που χρησιμοποιούμε καθημερινά χρησιμοποιείται για την καλή λειτουργία όλων των συστημάτων του σώματός μας. Είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας. Ωστόσο, μπορούμε να κάνουμε τον μεταβολισμό μας να λειτουργήσει για εμάς όταν ασκούμαστε. Όταν είστε ενεργοί, το σώμα σας καίει περισσότερη ενέργεια (κιλοτζούλες).

Δύο μεταβολικές διεργασίες


Ο μεταβολισμός μας είναι πολύπλοκος – για να το λέμε ωμά, αποτελείται από δύο μέρη που το σώμα ρυθμίζει προσεκτικά για να διατηρεί την ισορροπία. Αυτοί είναι:

 • Καταβολισμός – διάσπαση των θρεπτικών συστατικών (όπως οι υδατάνθρακες , οι πρωτεΐνες και τα διαιτητικά λίπη ) σε απλούστερες μορφές που μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την παροχή ενέργειας και βασικών δομικών στοιχείων για ανάπτυξη και επισκευή.
 • Αναβολισμός – μέρος του μεταβολισμού που χτίζει ή επισκευάζει το σώμα μας. Ο αναβολισμός απαιτεί ενέργεια η οποία τελικά προέρχεται από την τροφή μας. Όταν τρώμε περισσότερο από όσο χρειαζόμαστε για τον καθημερινό αναβολισμό, τα περιττά θρεπτικά συστατικά συνήθως αποθηκεύονται στο σώμα μας ως λίπος.
reduslim
https://www.biologyonline.com/dictionary/catabolism

Ρυθμός μεταβολισμού

Ο μεταβολικός ρυθμός του σώματός σας (ή η συνολική ενεργειακή δαπάνη) μπορεί να αναλυθεί σε τρία συστατικά:

 • Βασικός μεταβολικός ρυθμός (BMR) – ακόμη και όταν βρίσκεται σε ηρεμία, το σώμα χρειάζεται ενέργεια (σε kilojoules) για να διατηρήσει τη σωστή λειτουργία όλων των συστημάτων του (όπως η αναπνοή, η διατήρηση του καρδιακού παλμού για την κυκλοφορία του αίματος, η ανάπτυξη και η επισκευή των κυττάρων και η ρύθμιση των επιπέδων ορμονών ) . Το BMR του σώματος είναι υπεύθυνο για τη μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται καθημερινά (50-80% της ημερήσιας κατανάλωσης ενέργειας).
 • Θερμική επίδραση της τροφής (γνωστή και ως θερμογένεση) – Το σώμα σας χρησιμοποιεί ενέργεια για να αφομοιώσει τα τρόφιμα και τα ποτά που τρώτε και επίσης να απορροφήσει, να μεταφέρει και να αποθηκεύσει τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν. Η θερμογένεση αντιπροσωπεύει περίπου το 5-10 τοις εκατό της ενεργειακής δαπάνης.
 • Ενέργεια που χρησιμοποιείται κατά τη σωματική δραστηριότητα – Αυτή είναι η ενέργεια που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας και ποικίλλει περισσότερο ανάλογα με το πόση ενέργεια καταναλώνετε κάθε μέρα. Η σωματική δραστηριότητα περιλαμβάνει προγραμματισμένη άσκηση (όπως τρέξιμο ή αθλήματα), αλλά περιλαμβάνει επίσης οποιαδήποτε τυχαία δραστηριότητα (όπως το κρέμασμα των ρούχων, το παιχνίδι με το σκύλο, ακόμη και το κουπί!).

Με βάση ένα μέτρια ενεργό άτομο (30-45 λεπτά μέτριας έντασης σωματική δραστηριότητα την ημέρα), αυτό το συστατικό αντιπροσωπεύει το 20 τοις εκατό της ημερήσιας κατανάλωσης ενέργειας.

βασικός μεταβολικός ρυθμός (BMR)

Το BMR αναφέρεται στην ποσότητα ενέργειας που χρειάζεται το σώμα για να διατηρήσει την ομοιόσταση.

Το BMR σας καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη συνολική άλιπη μάζα του σώματός σας, ειδικά τη μυϊκή μάζα, καθώς η άλιπη μάζα απαιτεί πολλή ενέργεια για να διατηρηθεί. Οτιδήποτε μειώνει την άλιπη μάζα σώματος θα μειώσει το BMR σας.

Δεδομένου ότι το BMR αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο μέρος της συνολικής ενεργειακής δαπάνης σας, είναι σημαντικό να διατηρήσετε ή ακόμα και να αυξήσετε την άλιπη μυϊκή μάζα μέσω της άσκησης όταν χάνετε βάρος.

Αυτό σημαίνει συνδυασμό άσκησης (ιδιαίτερα προπόνηση με βάρη και αντίσταση για την οικοδόμηση μυών) με αλλαγές προς πιο υγιεινά διατροφικά πρότυπα, όχι μόνο διατροφικές αλλαγές, καθώς η κατανάλωση πολύ λίγων χιλιοτζάουλ ωθεί το σώμα να επιβραδύνει τον μεταβολισμό σας για εξοικονόμηση ενέργειας. Η διατήρηση της άπαχης μυϊκής μάζας βοηθά επίσης στη μείωση του κινδύνου τραυματισμού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η άσκηση αυξάνει την ημερήσια ενεργειακή σας δαπάνη.

Ο μέσος άνδρας έχει BMR περίπου 7.100 kJ την ημέρα, ενώ η μέση γυναίκα έχει BMR περίπου 5.900 kJ την ημέρα. Η ενεργειακή δαπάνη είναι συνεχής, αλλά ο ρυθμός αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο ρυθμός κατανάλωσης ενέργειας είναι συνήθως πιο αργός τις πρώτες πρωινές ώρες.

Reduslim

Reduslim: πώς λειτουργεί το νέο συμπλήρωμα διατροφής;

Το Reduslim είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής διαθέσιμο σε μορφή ταμπλέτας που μπορεί εύκολα να ληφθεί και να μεταφερθεί ακόμα και εν κινήσει, χάρη στη συσκευασία blister που εξασφαλίζει την εσωτερική φρεσκάδα των εκδόχων. Ο σκοπός της λήψης του συνιστάται κυρίως σε γυναίκες και άνδρες που αγωνίζονται με δίαιτα απώλειας βάρους και σχετική σωματική ή αθλητική δραστηριότητα προκειμένου να ανακτήσουν το ιδανικό βάρος, την καλύτερη φυσική κατάσταση και την ευεξία του οργανισμού και των λειτουργιών του. Κύριος.

Κάθε πακέτο Reduslim αποδεικνύεται πρακτικό και συμπαγές, αλλά πάνω από όλα διακριτικό, ώστε να μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας, ακόμα και σε ταξίδι, η εσωτερική του φόρμουλα βασίζεται σε ένα μείγμα εσωτερικών βοηθητικών ουσιών φυσικής προέλευσης, επιλεγμένα με βάση από διάφορες μελέτες και δοκιμές κατασκευαστών, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο . Η συνέργεια που δημιουργείται από τα μεμονωμένα ενεργά συστατικά μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της ευημερίας σημαντικών σωματικών λειτουργιών όπως:

 • βασικές μεταβολικές, πρωτεϊνικές και λιπιδικές διεργασίες
 • πεπτικές διαδικασίες
 • δραστηριότητα των γαστρικών υγρών
 • καθαρισμός από τα απόβλητα και τις τοξίνες
 • εντερική δραστηριότητα
 • νεφρικές διεργασίες
 • μεταβολισμός υδατανθράκων

Το αντιοξειδωτικό περιεχόμενο που υπάρχει στα δισκία Reduslim μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της διάσπασης των λιπών και στη βελτίωση της απορρόφησης των βασικών θρεπτικών συστατικών και στην επιβράδυνση της πέψης. Το συμπλήρωμα διατροφής Reduslim μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για δερματικές ατέλειες όπως κυτταρίτιδα, σπυράκια και ακμή, με καλή υγιεινή, άσκηση και ένα ισορροπημένο καθημερινό πρόγραμμα γευμάτων.

Πλεονεκτήματα και χρήσιμες ιδιότητες στον δρόμο προς την απώλεια βάρους

Το Reduslim που παίρνει τα δισκία Reduslim μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες και τις γυναίκες που αγωνίζονται με τη διαδικασία απώλειας βάρους να επιτύχουν διάφορα οφέλη και οφέλη για τη φυσική τους κατάσταση και την ευημερία των βασικών λειτουργιών του σώματος. Ο καλύτερος τρόπος για να προσπαθήσετε να επιτύχετε όλα τα αποτελέσματά του είναι να ακολουθήσετε πιστά την επίσημη δοσολογία που συνιστάται στις οδηγίες. Το Redusim μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους και υποστηρικτική σωματική δραστηριότητα:

 • το όφελος του βασικού μεταβολισμού, των πρωτεϊνών και των λιπιδίων
 • διάσπαση των λιπών και των υδατανθράκων
 • λειτουργίες του εντέρου
 • νεφρικές διεργασίες
 • αποτοξίνωση άχρηστων ουσιών (απόβλητα, τοξίνες και υγρά)
 • ψυχοσωματική ευεξία
 • σωστή αφομοίωση των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών
 • ηπατικές λειτουργίες
 • συγκέντρωση και ξεκούραση

Συστατικά των δισκίων Reduslim

Όταν αποφασίζετε να συνδυάσετε ένα συμπλήρωμα διατροφής όπως το Reduslim με δίαιτα απώλειας βάρους, υγιεινό τρόπο ζωής και σωματική ή αθλητική δραστηριότητα, είναι απαραίτητο να αξιολογήσετε προσεκτικά την πλήρη λίστα των βοηθητικών ουσιών που περιλαμβάνονται στο προϊόν. Κάθε δραστικό συστατικό φαίνεται στις πληροφορίες στο πίσω μέρος της συσκευασίας ή στις οδηγίες για το φάρμακο. Το συμπλήρωμα διατροφής Reduslim χρησιμοποιεί έναν απόλυτα φυσικό συνδυασμό.

Πίνακας εκδόχων και ιδιοτήτων

 • Καφεΐνη : σε δόση 50 mg. Μπορεί να υποστηρίξει την παροχή ενέργειας και την ευημερία των μεταβολικών διεργασιών του σώματος.
 • Μαύρο πιπέρι: σε δόση 100 mg. Μπορεί να συμβάλει στην υποστήριξη των φυσιολογικών μεταβολικών διεργασιών, στην ομαλοποίηση του επιπέδου της LDL χοληστερόλης στην κυκλοφορία του αίματος, στην ευεξία, στην κυκλοφορία και στις πεπτικές διαδικασίες.
 • Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: σε ανοιχτή δόση έως 100 mg. Μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση των μεταβολικών λειτουργιών, στα καθαρά απόβλητα και τις τοξίνες που συσσωρεύονται σε περίσσεια στο σώμα.
 • Πιπέρι καγιέν: σε δόση 100 mg. Μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση των πεπτικών και μεταβολικών διεργασιών, στη διάσπαση των λιπιδίων και των υδατανθράκων.
 • L-καρνιτίνη : σε δόση 100 mg. Μπορεί να έχει αποτοξινωτική επίδραση στη συσσώρευση αποβλήτων.
 • Ρίζα Yacòn : μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της δραστηριότητας και στην απελευθέρωση ενδορφινών.
 • Χρώμιο: σε δόση 250 mcg. Μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της ψυχοσωματικής και ενεργειακής ευεξίας του σώματος.
 • Λιπάση και πρωτεάση: μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της ευημερίας των βασικών λειτουργιών του σώματος.

Δοσολογία και οδηγίες καθημερινής κατανάλωσης

Το Reduslim αντιπροσωπεύει τη μέθοδο ημερήσιας από του στόματος λήψης, όπως περιγράφεται από τον κατασκευαστή στον επίσημο ιστότοπο, σε οποιοδήποτε ένθετο ή στις πληροφορίες που εμφανίζονται απευθείας στη συσκευασία. Για να προσπαθήσετε να επωφεληθείτε από όλες τις ιδιότητές του, είναι απαραίτητο να τηρείτε τη δοσολογία και τη συχνότητα λήψης:

 • πάρτε 1 δισκίο την ημέρα
 • ανακατέψτε το με ένα μεγάλο ποτήρι νερό
 • ακολουθήστε έναν κύκλο κατανάλωσης τουλάχιστον 28 ημερών
 • μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες δόσεις

Reduslim: ιατρικές κριτικές και θετικές και αρνητικές κριτικές πελατών και ειδικών

Το συμπλήρωμα διατροφής Reduslim σε δισκία έχει πολλές απόψεις και κριτικές. Στην επίσημη σελίδα πωλήσεων μπορείτε να διαβάσετε τη γνώμη ενός διαιτολόγου που λέει ότι το συνιστά στους ασθενείς του, επιπλέον, ανάμεσα στις δημοσιεύσεις των πελατών θα βρείτε:

” Το Reduslim έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής από κάθε άποψη που μπορεί να συνδυαστεί με μια δίαιτα απώλειας βάρους.”

« Για να βρω το σχήμα του σώματός μου, στράφηκα σε μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων και πήρα μια φυσική φόρμουλα όπως το Reduslim, που πραγματικά βοήθησε τις σωματικές μου λειτουργίες να νιώθω καλά».

Reduslim

Είναι επικίνδυνο το Reduslim; Παρενέργειες, αντενδείξεις και προφυλάξεις

Τα δισκία Reduslim μπορούν να συμπεριληφθούν σε πρόγραμμα απώλειας βάρους ή δίαιτα αποτοξίνωσης για να υποστηρίξουν την ευεξία των βασικών λειτουργιών του σώματος, εάν χρησιμοποιηθούν σωστά δεν φαίνεται να είναι καθόλου επικίνδυνο προϊόν. Η εσωτερική φόρμουλα του προϊόντος βασίζεται στην επιλογή διαφόρων φυσικών βοηθητικών ουσιών που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες σε άτομα με προδιάθεση. Οι έγκυες γυναίκες και τα παιδιά δεν πρέπει να λαμβάνουν το συμπλήρωμα διατροφής. Για παθολογίες και σχέδια φαρμάκων, είναι πάντα καλύτερο να εξετάζετε το ενδεχόμενο λήψης ενός συμπληρώματος μαζί με το γιατρό σας.

Πού μπορείτε να αγοράσετε το Reduslim; Μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία, παντοπωλεία και στο Amazon;

Ο μόνος τρόπος για να αγοράσετε την αρχική έκδοση του Reduslim , προστατευμένη από πιθανές εμπορικές απομιμήσεις, είναι ο επίσημος ιστότοπος του κατασκευαστή, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη δοσολογία, την εσωτερική φόρμουλα, τα σχόλια και τις κριτικές πελατών, τις φωτογραφίες επίδειξης προϊόντων και μια φόρμα παραγγελίας. Δεν μπορείτε να αγοράσετε ταμπλέτες από φαρμακεία, παντοπωλεία, Amazon ή άλλους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσα δισκία υπάρχουν σε κάθε συσκευασία του Reduslim;

Θα βρείτε 30 ταμπλέτες σε κάθε συσκευασία Reduslim.

Πώς να πάρετε το Reduslim;

Το Reduslim πρέπει να ξεπλένεται με ένα μεγάλο ποτήρι νερό.

Μπορεί το Reduslim να μεταφερθεί στο δρόμο;

Ναι, το Redsulim μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου και να μεταφερθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσο καιρό πρέπει να παίρνετε το Reduslim;

Το συμπλήρωμα διατροφής Reduslim πρέπει να λαμβάνεται για τουλάχιστον 28 συνεχόμενες ημέρες.

Σχολιάστε