Reliver, λειτουργεί; Αρνητικές απόψεις, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε

Reliver – Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα που επηρεάζει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας, ακόμη και σε επιπλοκές που οδηγούν σε θάνατο. Ταυτόχρονα, οι εθισμένοι στο αλκοόλ δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν πλήρως.

Πολλοί αλκοολικοί αποφεύγουν να ζητήσουν βοήθεια γιατί το βρίσκουν πολύ δύσκολο. Μέχρι στιγμής ήταν, αλλά τώρα έχετε έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό σύμμαχο στην καταπολέμηση του εθισμού στο αλκοόλ. It’s Reliver , ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα εθισμού στο αλκοόλ. Τώρα θα μπορείτε επιτέλους να πείτε όχι στο αλκοόλ και να απολαύσετε ξανά τη ζωή.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<<

Τι είναι ο αλκοολισμός;

Ο αλκοολισμός είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την πιο σοβαρή μορφή προβληματικού ποτού σε επίπεδο που προκαλεί βλάβες στην υγεία. Περιγράφει μια έντονη, συχνά ανεξέλεγκτη επιθυμία για ποτό.

Reliver

Αν και ο όρος δεν χρησιμοποιείται πλέον στην ιατρική περίθαλψη, μερικοί άνθρωποι που αναρρώνουν από τον εθισμό εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον όρο «αλκοολικός» για να περιγράψουν τον εαυτό τους. Ο αλκοολισμός είναι επίσης γνωστός ως εξάρτηση από το αλκοόλ, κατάχρηση αλκοόλ ή  εξάρτηση από το αλκοόλ  .

Ιατρικά, είναι ένας τύπος «διαταραχής χρήσης αλκοόλ» που μπορεί να αντιμετωπιστεί. Διαφέρει από το «επιβλαβές ποτό» (άλλος τύπος διαταραχής χρήσης αλκοόλ), το οποίο είναι ένα μοτίβο βαριάς κατανάλωσης αλκοόλ που προκαλεί βλάβη στην υγεία αλλά χωρίς πραγματικό εθισμό.

Κάποιος που είναι εθισμένος στο αλκοόλ συχνά βάζει το ποτό πάνω από όλες τις άλλες ευθύνες, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας και της οικογένειας, και αναπτύσσει σωματική ανοχή, που σημαίνει ότι πίνουν όλο και περισσότερο για να έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα και εμφανίζουν συμπτώματα στέρησης αν σταματήσουν.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<<

Ελεγχος Fortolex

Ποια είναι τα σημάδια ή τα συμπτώματα του εθισμού στο αλκοόλ;

Μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν τα συμπτώματα της εξάρτησης από το αλκοόλ. Τα άτομα με διαταραχή χρήσης αλκοόλ μπορεί να κρύψουν το ποτό τους και μπορεί να θυμώσουν εάν έρθουν αντιμέτωποι.

Οι γιατροί αξιολογούν εάν κάποιος είναι εθισμένος στο αλκοόλ αναζητώντας σημάδια που δείχνουν ότι ο ασθενής δεν μπορεί να ελέγξει το ποτό του και ότι έχει έντονη εσωτερική επιθυμία να πιει. Τα συγκεκριμένα συμπτώματα που αναζητούν περιλαμβάνουν: 

 • Μειωμένος έλεγχος στην κατανάλωση αλκοόλ
  Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε πόσο διαρκεί μια συνεδρία αλκοόλ, πόσο αλκοόλ καταναλώνετε όταν πίνετε, πόσο συχνά πίνετε, δεν μπορείτε να σταματήσετε να πίνετε μόλις ξεκινήσετε ή πίνετε σε ακατάλληλες καταστάσεις ή σε ακατάλληλες μέρη.
 • Δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στο αλκοόλ
  Εάν προτιμάτε το ποτό από άλλες καθημερινές δραστηριότητες και ευθύνες, εάν το ποτό είναι πιο σημαντικό για εσάς από το να φροντίζετε την υγεία σας ή εάν συνεχίζετε να πίνετε παρά τις αρνητικές συνέπειες για την υγεία ή τη ζωή.
 • Ανεπιθύμητες σωματικές ή ψυχικές επιδράσεις από το ποτό
  Εμφάνιση ενδείξεων αυξημένης ανοχής στο αλκοόλ (χρειάζεται να πιείτε περισσότερο για να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα), αντιμετωπίζετε συμπτώματα στέρησης ή χρησιμοποιείτε αλκοόλ για την πρόληψη ή την ανακούφιση των συμπτωμάτων στέρησης.

Ένας γιατρός μπορεί να διαγνώσει την εξάρτηση από το αλκοόλ όταν παρατηρήσει δύο ή περισσότερα από τα παραπάνω συμπτώματα με βάση ένα σταθερό πρότυπο χρήσης αλκοόλ. Αυτό βασίζεται συνήθως στη συμπεριφορά τους τελευταίους 12 μήνες ή περισσότερους, αλλά η εξάρτηση από το αλκοόλ μπορεί να διαγνωστεί με βάση τη συνεχή καθημερινή (ή σχεδόν καθημερινή) κατανάλωση αλκοόλ για περίοδο τουλάχιστον τριών μηνών.

Εάν πιστεύετε ότι πίνετε πάρα πολύ ή ότι το ποτό αρχίζει να έχει επιζήμια επίδραση στη ζωή σας, έχουμε ένα γρήγορο διαδικτυακό τεστ για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε εάν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<<

Πώς λειτουργεί το Reliver

Το Reliver , μέσω της καινοτόμου φόρμουλας του, έχει ολοκληρωμένη επίδραση στον οργανισμό, βοηθώντας στην πλήρη απαλλαγή από την επιθυμία για κατανάλωση αλκοόλ.

Ξεκινώντας από την πρώτη εφαρμογή, κόβει την επιθυμία για κατανάλωση αλκοόλ. Ταυτόχρονα, εξαλείφει όλα τα συμπτώματα στέρησης, χάρη στα οποία δεν θα νιώσετε καμία σωματική ή ψυχική ενόχληση.

Ταυτόχρονα , το Reliver θα βοηθήσει το σώμα να ανακάμψει από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Έτσι σε πρώτη φάση θα αποκαταστήσει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Ταυτόχρονα, θα υποστηρίξει την αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων, ενός οργάνου που επηρεάζεται έντονα από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Φτιαγμένο αποκλειστικά από 100% φυσικά συστατικά

Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες εθισμού στο αλκοόλ, το Reliver είναι ένα 100% φυσικό προϊόν. Τα συστατικά του λαμβάνονται από φυτά των οποίων οι θεραπευτικές ιδιότητες είναι γνωστές εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Δείτε τι περιλαμβάνει αυτή η καινοτόμος θεραπεία:

 • Βαλσαμόχορτο – αυτό το φυτό έχει σχεδιαστεί για να αποβάλλει όλες τις τοξίνες από το σώμα, κάτι που είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για άτομα που καταναλώνουν πολύ αλκοόλ. Ταυτόχρονα, το υπερικό έχει ηρεμιστική δράση σε ολόκληρο το σώμα.
 • Εκχύλισμα Κράταιγος – είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά όλες τις αρνητικές επιπτώσεις του αλκοόλ στον οργανισμό.
 • Εκχύλισμα μπλε χόρτου (Festuca glauca) – το εκχύλισμα έχει ηρεμιστική επίδραση στο νευρικό σύστημα, αποτρέποντας έτσι τις αρνητικές επιπτώσεις που σχετίζονται με την απόσυρση.
 • Εκχύλισμα ρίζας Kudzu – δρα εμποδίζοντας την επιθυμία να πίνετε αλκοόλ. Ταυτόχρονα, καταπολεμά τις αρνητικές επιπτώσεις της κατανάλωσης αλκοόλ στον οργανισμό και βοηθά στην ενίσχυση του καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Εκχύλισμα θυμαριού – βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα και έχει χαλαρωτική δράση.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<<

Reliver

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Reliver ;

Το Reliver είναι μια επαναστατική θεραπεία με άμεσο αποτέλεσμα. Ωστόσο, οι ειδικοί συνιστούν μια πλήρη πορεία ενός μήνα για να απαλλαγείτε εντελώς από τον εθισμό στο αλκοόλ. Για το σκοπό αυτό, αρκεί μια κάψουλα την ημέρα, που λαμβάνεται πριν από το γεύμα. Οι γιατροί συνιστούν να πίνετε πολλά υγρά αμέσως μετά τη λήψη του χαπιού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του συμπληρώματος Reliver μπορείτε να βρείτε στο φυλλάδιο και τις οδηγίες στη συσκευασία.

Πολύ καλά αποτελέσματα σε κλινικές δοκιμές

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα εθισμού στο αλκοόλ, το Reliver δοκιμάστηκε εκτενώς σε διάφορα εργαστήρια σε όλο τον κόσμο πριν κυκλοφορήσει στην αγορά. Περίπου το 90% των ατόμων που συμμετείχαν στη μελέτη μπόρεσαν να σταματήσουν εντελώς το αλκοόλ μετά από ένα μήνα θεραπείας. Παράλληλα, το υπόλοιπο 10% κατάφερε να μειώσει σημαντικά την ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωνε. Στην αρχή της μελέτης, δήλωσαν ότι κατανάλωναν αλκοόλ κάθε μέρα, αλλά μετά τη θεραπεία με Reliver , η συχνότητα κατανάλωσης αλκοόλ μειώθηκε σε μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Το ίδιο ίσχυε και για την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώθηκε κάθε φορά.

Μια άλλη μελέτη δείχνει ότι τα άτομα που έλαβαν θεραπεία με Reliver επιστρέφουν στις φυσιολογικές λειτουργίες του σώματος 3 φορές πιο γρήγορα από αυτά που έλαβαν θεραπεία με άλλες μεθόδους. Παράλληλα, η μελέτη έδειξε ότι καταφέρνουν να αποτοξινώσουν ολόκληρο το σώμα και να ξεκινήσουν την αναδόμηση των ηπατικών κυττάρων μόλις ένα μήνα μετά την έναρξη της θεραπείας.

Νιώστε την αλλαγή από την πρώτη μέρα

Χάρη στην επαναστατική φόρμουλα, το Reliver λειτουργεί γρήγορα και θα δείτε την αλλαγή από την πρώτη μέρα χρήσης. Η λαχτάρα για αλκοόλ μειώνεται ακόμα και μετά τη λήψη του πρώτου δισκίου και μετά από λίγες μέρες θα παρατηρήσετε ότι το μυαλό σας δεν είναι τόσο ομιχλώδες και θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε πολύ καλύτερα.

Η επιθυμία ή η επιθυμία για κατανάλωση αλκοόλ θα εξαφανιστεί μετά από περίπου μία εβδομάδα θεραπείας, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Ταυτόχρονα, στο τέλος της θεραπείας θα αρχίσετε να αισθάνεστε πολύ πιο υγιείς.

Αν και θα παρατηρήσετε βελτίωση σχεδόν αμέσως, είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσετε τη θεραπεία μέχρι το τέλος. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος να εξαφανιστούν όλα αυτά τα οφέλη.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<<

Τι λένε οι ειδικοί της Reliver

Τα μοναδικά αποτελέσματα αυτής της θεραπείας έχουν κάνει την κοινότητα των ειδικών σε όλο τον κόσμο να τη συστήσει σε άτομα που παλεύουν με τον εθισμό στο αλκοόλ. Να τι λέει η κριτική:

Τι λένε οι ειδικοί της Reliver

«Το μεγάλο πρόβλημα για τους εθισμένους στο αλκοόλ που θέλουν να απελευθερωθούν είναι ο φόβος της απόσυρσης και όλες οι καταστάσεις που προσφέρει. Με την πάροδο του χρόνου, είχα πολλούς ασθενείς να εγκαταλείψουν τη διαδικασία αποτοξίνωσης μετά από λίγες μόνο ημέρες λόγω αδιαθεσίας. Ευτυχώς, αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί με την εμφάνιση του Reliver . Από τότε που άρχισα να τον συστήνω, δεν είχα ούτε έναν ασθενή να το εγκαταλείψει. Όλοι έχουν αναρρώσει πλήρως. Επιπλέον, εξεπλάγην πόσο ευεργετικό έχει αυτό το προϊόν σε ολόκληρο το σώμα. Λίγους μήνες μετά τη θεραπεία, οι περισσότεροι από τους ασθενείς μου ήταν σχεδόν τόσο υγιείς όσο όταν άρχισαν να πίνουν». Karl Schmitt, Ψυχίατρος”

Συνιστάται από όλους όσους χρησιμοποίησαν το Reliver

Μεταξύ των ανθρώπων που χρησιμοποίησαν το Reliver , υπήρχαν επίσης πολλοί άνθρωποι που άφησαν γνώμη για αυτό το προϊόν. Έτσι, στις μέρες μας μπορείτε να βρείτε πολλές καλές και κακές απόψεις για το Reliver στο Διαδίκτυο , οι αρνητικές είναι πιθανώς από αυτούς που αγόρασαν ένα πλαστό. Ορίστε τι λένε μερικοί από αυτούς που έχουν κάνει θεραπεία με πραγματικό Reliver :

«Άρχισα να πίνω αλκοόλ όταν ήμουν έφηβος και μέχρι τα 30 ήμουν ήδη αλκοολικός. Ερχόμουν στο μπαρ κάθε βράδυ και πίνω δυο δυνατά ποτά. Χωρίς να το καταλάβω, επηρέασε πολύ την ικανότητά μου να εργαστώ και μια μέρα το αφεντικό μου με απέλυσε. Τότε ανακάλυψα ότι πραγματικά είχα πρόβλημα. Πήγα σε έναν ψυχολόγο που μου σύστησε το Reliver . Χάρη σε αυτό, απαλλάχτηκα εντελώς από την επιθυμία να πιω.»

>>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<<

Reliver

Πώς να παραγγείλετε ένα πραγματικό Reliver

Επί του παρόντος, το Reliver δεν μπορεί να αγοραστεί στα φαρμακεία, στο Aliexpress, στο Amazon — μόνο στον επίσημο ιστότοπο με έκπτωση 50%. Μόνο έτσι μπορείς να το αγοράσεις.

Μπορεί να βρεθεί και σε φαρμακεία ή ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για προϊόν απομίμησης, ασυμβίβαστο με την αρχική συνταγή. Πιθανότατα, πρόκειται για ένα προϊόν κατασκευασμένο από επικίνδυνες χημικές ουσίες που κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Επομένως, εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν χρησιμοποιείτε ψεύτικο Reliver , παραγγείλτε το μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Αν θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζει αυτό το προϊόν, μεταβείτε στον ιστότοπο τώρα και σίγουρα θα σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημος ιστότοπος<<<<

Σχολιάστε